Kuvia juu..aluksi yksi surkea kuva venetsialaislyhdyistä..mie sitten rakastan noit värilyhtyjä..ja eikä mene ees rahaa ja luonto säästyy kun käytellään noit samoja..uuet tuikut ain sisälle vaan:) ja sitten kun niiden aika on niin palavat pois ittestään..yks palo vain tällä kertaa et ei paljon vähentyneet.Yritin ottaa kuvia raketeista mut kameran akku loppu just sillo..täs ois lyhennetty 08 vuos värilyhdyin.
1878953.jpg

Ja sitten asiaan..olen ollut tosi ..no pitkästä aikaa ahkera..jokin kumma pistely into päällä..vähän oli niskatki jumis mut ei se tahtia haitannu kumma kyllä..yleensä silloin lopahtaa kun särkee niin penteleesti et itku ei ole kaukana..
Nyt on toinenki kissanpentu valmis ja leikkasin ne.
1878958.jpg

Ja no nyt pitää tuottaa pettymys..en voikaan laittaa kuvaa siit mitä olen pistelly kun on menos kaverille lahjaks..ja siihen tapahtumaan on aikaa..palttiarallaa..n.3 vuotta:)..mut ompahan ainakin hyvällä alulla...kyl niin tykkäisin laittaa kuvaa mut kun ei voi:(

No olen tehnyt taas jotain mitä en sais..aloittanut uuden työn:)no hei..olenhan mie saanut stretchin valmiiks ja pistelly pari pienempää tuos suitsuikkelaa et kyllä se on taas ison työn aika:) Alku näyttää tältä...ei siis miltään:)Mutta sen pitäis näyttää valmiina tältä.
Ja onhan minulla nämä kaikki 4. Haedin bulletin boardillakaan en ole nähnyt kuin tuon maan valmiina mutta upealta se näyttikin. Olikohan se yhden pistelijan isä sen tehnyt..on siinä pappa nopea pisteleen ja upeita töitä pistelly. Nää haed mallit kyl ovat helpompii kuin mitä  Scarlet Quincen kun ei tarvitse väriyhdistelmii ja aika simppeleitä ja isoja alueita pisteltävä..ainakin nois malleis mitä mul on..voihan olla et eroja tietenkin on. En olekaan törmänny suomalaisis blogeis haed malleihin..onkohan teil tiedos joku joka on tehnyt näit?Kaverikin hankki yhden mallin mut ei ole viel aloittanut.
1878964.jpg

No niin olenhan minä tätä helmikuun lumiukkoo pistelly..ukko on saanut päänsä mut vaatis tuon inhan metalilangan pistelyy ja pari sydäntä ja ihanat kamalat jälkipistot.
1878979.jpg

Sitten äitini töihin. Nyt ei tule kuin yksi kuva edellisen postauksen tonttutaulusta. Ja tietenkin se on valmis.Kaunis tuli. On se pistelemäs yhtä jouluista tauluu kans mut jostain syystä ei halunnut et kuvaisin sen. Sano et on viel niin kesken mut olenhan mie ennenki sen keskeneräisii saanut kuvata. Jotenkin ei tykkää ees siit mitä pistelee mut sano et on luvannut et tekee sen..ihmettelin et kenelle se sitten tulee?..ei kenellekään kuulemma..itelleen vaan luvannu pistellä sen:)

1878988.jpg

Ja sitten minun piti kuvata meidän langat kun ovat nyt sievästi somasti pusseissa..viel uupuis n. 40 lankaa niin pitäis olla suhtkoht kaikki..ainakin tuon yhen listan mukaan.
1878998.jpg

Ja tulihan Ameriikasta taas postia..tilasin lankojen lisäks myös yhen pakkauksen. Tälläisen susiaiheisen. On samanlainen kuin tämä peurataulu jonka äiti pisteli.
1879018.jpg

Ja sitten jotain ihan muuta..täs olis mun kamppeita..suuri dilamma myöskin samalla..mitä otan mukaan mitkä jätän..kaikki haluaisin mut kun autoon jolla menen ei mahdu kaikki..kun kuulemma pitäis mahtuu 3 ihmistäkin ja muutakin tavaraa kuin mun vaatteet..ja tuos on oikeestaa mitkä olen jo valkannut mukaan otettavaksi aluks..paljon jätin jo kaappeihin...minullako liikaa vaatteita..pah:)Töis kyl kekkasin et voishan sitä tehä niin et otan tosi vähän mukaan ja ostan sitten paikan päältä:)
1879015.jpg

No niin täshän tätä..kommentoinnista sen verran et olen kyllä käynyt ihastelemas muidenkin blogeja mut paljon en kommentoi..jotenki vaan päänsä sisällä ihastelee toisten saamisia ja tekemisiä mut yritän parantaa vähän tapaani..kun itsestäni on kiva saada looraan jotain ja samalla siinä voi bongata uuden blogin jos ei ole käynyt. Katellaan jos saan tänne vielä jotain aikaseks ennen muuttoa.