Kyl mie ihan hengis olen ollut ja ei mitään ongelmii muutenkaan kotosalla. Jotenki vaan tuo aika vyöryy sellasta vauhtia etten ole kerennyt pysähtymään täällä. No kohta alkaa "kesälomani"..työt jatkuu mutta koulu loppuu..kattoos nyt alkaako syksyllä sitten uudet haasteet kun hain uuteen kouluun ihan eripaikkakunnallekin et olis sitte muutto edes. Ensin vaan pitäis kunnialla selvitä pääsykokeista.

No niin en ole sitten tietenkään paljon mitään kerennyt pistellä muutakuin aloittanut yhden pienen työn, kun löyty kirppikseltä ristipistolehti halavalla. Ehkä ensin esittelen äitini aikaan saannokset. Niitä onkin kertynyt.

Ensin huutonetistä huutamani peurataulu.
1563344.jpg

Sitten kaksi tälläistä söpöä teekannua.

1563349.jpg1563351.jpg

Ja sitten tälläinen pieni kissataulu.

1563355.jpg

Ja tämän ison taulun aikataulu on tietenkin vähän jäänyt jälkeen mut sekin edistyy pikkuhiljaa..kun taas minun kalamaljani ei piston pistoa.
1563358.jpg

NYT sitten MINUN aikaansaannoksiini..ja lista on aika lyhyt:)

Tälläiset vappukortit väsäsin kun olen vakaasti päättänyt lähettää kummitädilleni ja kaverilleni aina itsetekemät kortit.Hyvin on pitänyt vaik pieniä myöhästelyitä on ollut havaittavissa(se aika kun runnii eteenpäin).
1563371.jpg

Ja tälläistä kanaa olen pistelemässä..jos tuon sais valmiiks niin vois taas jotain uutta aloittaa..
1563375.jpg

sain hankittuu vuodenaikalohikäärmeilleni kankaanki..ihan tavallista ruskeeta pellavaa..piti ottaa vain harvempaa kun ei ollut nätin väristä tiheempänä..no tuleepahan sitten kunnon kokosii:)..on leikattu omiks paloiks ja saumurilla huristeltu reunat..ja langatki on tilatta kauan sitte..helmet uupuvat mut eihän niil todellakaan ole mikään kiire:)

Voipi olla et tulee taas tauko blogin päivitykseen kun uhkaavasti taas lähestyy koeviikko..matikkaa,fysikkaa ja molemmat kielet..siin sitä vast onki päntättävää.
Mutta kaikille oikein kaunista ja toivottavasti lämpimämpää kevättä ja vähän kesänki alkuu.