Ei ole mitään erinomaista tyhjentävää syytä miksi olin tauolla. Olin vain..en ole kerennyt pistelee(ei ole siis piston vertaa kiinostanut) mut yritän tehdä jonkinlaista comebackkii. Voin kyllä yllättävästi esitellä monia kuvia, koska äitini vauhti ei ole vielä hidastunut olleskaan.

Aloitan vaikka näin tulevan kevään kunniaksi jouluisista hardanger enkeleistä ja ihan äiteen oma hardangermuunnelma usko,toivo ja rakkausikkunavalo setistä.Kuulemma meinas vähän hermot mennä suunnitelles ja pistelles mut periksi ei antanut vaan saikun saikin tehtyä ne.

Älkääkö kysykö siitä minun ompelemasta hardangerliinasta..olen suunnitellut antavani sen ihan mielihyvin äitini tehtäväks:)

Voin kyllä jopa laittaa tähän pari pienempää omaa tekelettä. Kummitytölle tekemäni ristipistokuvakehys, joka kyllä muuttui tauluksi, jonka sisään voi vaihtaa kuvan. Ja talvilomalla tekemäni pieni Cicely Mary Barkerin kukkakeiju Spindle Berry Fairy elikkäs sorvarinpensas keiju.(kuva hieman myöhemmin..kamera latuuksissa just ny)

 

Sitten jos muistatte minun mieltymykseni lohikäärmeisiin, niin kohta saan monta komeaa taulua  joskushamassatulevaisuudessa hankkimalleni talon seinälle..ja iso sen olla pitääki et kaikki taulut pääsee esille..öööh..se lottovoitto vois tulla tarpeeseen todellakin. No turhia löpinöittä tässä on kesä- ja syyslohikäärmeet jo aika hyvällä mallilla..No äitini ne tietenkin pistelee mut mie olen lupautunut tekee jälkipistot..jopa tuohon syksyyn, jossa on jotain 1001 lehtee reunustettavaksi..no keskus osa hyvil mallil..mut ku tuohon kuuluu reunus jos on kans lehtii..

Ja tässä on pari vanhaa taulua, jotka äitini on pistellyt pienel taksal naapurille jo joku vuos sitte mut nyt pääsin kuvaa ne ku käytiin ihastelee söpöjä koiranpentuja siel.

Vielä äitini pistelemät peura- ja susitaulut kehystettynä, joihin valitsin kehykset. Minulla on kuulemma siihen silmää.

Niin minähän vinguin Mirabilian Crystal Christmas taulua, jossa pikkuenkelit kuusen ympärillä lauleskelee..ja meillähän oli sit jouluna se seinällä.

Sitten pieni kevennys loppuun.Tässä lepää 27.v kakkuni..siis kirjaimellisesti lepää:) Äitini loihtima kakku toivomukseni mukaan..ensin aattelin enkeliä, mut sit välähti ja netis surffailun jälkeen löyty ohjekin tollasen tekoon..siivet jäivät puuttumaan, mut se ei kyl haitannut yhtään. Ja tosi maukaski oli.

Must tuntuu et unohin jotain..mut laittelen sit siitä seuraavaan päivitykseen, joka ei ole toivottavasti 7 kuukauden jälkeen..