Otsikosta tuli varmaan selväks mitä postaukseni koskee. Pulahdimpa tuohon läheiseen virtaan. Meinas kyllä suomalaista luonnetta koetella kun oli se vaan niin pirun kylmää jos saanen vähän kirota. Se pitää tunnustaa etten oikeastaan uinu vaan kastelin itseni pari kertaa pulahtamalla veden alle. Kantti olis varmaan uimisenki kestänyt mut mun järki oli toista mieltä. Jalkani tuntoaistimet lähettivät aivoihin signaaleja et älä pirus ui noin kylmäs vedes ku meinas kintut vähän kohmettua. No onneks aurinko paisteli et iho kuivu. Vaik vähän kohmees olen vieläki ja täällä kämpässä vetäsin kunnon vaatteet päälle topin ja caprien sijaan. Onneks ei ollut ketään muuta tällästä hullua laituril vaan yksin sain vietellä aikaani. En olis kyllä mennytkään jos ois kauheesti sakkii ollu. Kinttuihinki ilmestynyt mystisesti mustelmii ja koivunrisu meinas kampata mut täs viikko sitte ja tuloksena kiva naarmu.

Ei mulla oikeastaan muuta ollutkaan. Piti kirjata tää tänne ylös et voi sitte myöhemmin tarkastaa et millo sitä tuli vuoden ekat pulahukset tehtyy. Kattelin et viime vuonna olin vast juhannuksen aaton aattona käyny porukoitte mökillä uiskentelemas. Nyt ollaan sit melkee 400 km:n pääs tehty sama homma aikasemmin. Tästä on hyvä jatkaa..kait tekin olette jo aikoja sitten heittäneet talviturrikan pois vai oletteko niit jotka harrastelee avantouintia ettei tollanen kylmään veteen meno tunnu missään?

Ja jee Norja pääs finaaliin ja kuulinki et se onkin ihan ennakkosuosikki voittajaks etten olekaan ainut joka tykkää..kumma yleensä mul on ihan omat erikoiset suosikit. Tänäänhän se nähdäänki meneekö voitto Norjaan vai missä päin maailman mantua sitä seuraavat laululot järjestetään.