Siis kun nyt olen eteläs, niin eikös sen kevään pitäis olla jo tääl.Kuvittelin et kun tääl etelän lämmös ollaan,niin krookukset pukkaa jo kovaa vauhtia,mut lunta on, vaik aika vetistä se onkin. Mun tuurilla lumi sulaa täält myöhemmin kuin kotopaikas. No laittelin hieman kylvöksii vaik en tiedä mihin ne tungen kun lähen pääsiäislomalle.Kun kylvöksen pitäis säilyy aika kosteena ja voi käydä huonosti jos viikon olen poies. Siimpä vast hauskaa jos kantelisin sitä junas mukana..ehkäpä ne pitää luovuttaa tätin hoiviin. Kumpa ei olis kylmää, muuten siirto on hankalaa.

Asiasta tärkeempään. Taisin laitella, että laitan kuvaa tauluista heti kun ovat kotona..Onhan ne ollu jo jonkun tovin..kaks viikkoo:) mut mun päivitys lupauksia ei kait enää kannata ottaa kovinkaan tosissaan. Mut jos nyt laittas nää..huomaatkaa taitavat valokuvaustaitoni :)hieman heijastaa mut saahan siit nyt jotain selvää.

Nakupelle sai tälläiset raamit ja passerit.

Ja yksityiskohtaa. passeri ja kehykset on kyl oikeesti vihreempiä.

Ja sitten tähän komeuteen. Näyttää pieneltä täs mut onhan se ainakin yli 50 cm. '

Ja siitäki lähikuvaa.

Tällästä vain tällä kertaa. Joudutte kait odottamaan pääsiäislomaani asti ennen kuin kuvia tippuu lisää, jos en nyt innostu hirveesti pistelee. Ens viikolla vaan olis iso tentti tulos ja siihen kait pitäis panostaa. (tekosyitä, oikeesti vain en viiti pistellä)No sain  tilattuu ameriikasta pitkäst aikaa lankoja ja yhen ristipistopakkauksenkin.

Lähtis kehittelee jotain ruokaa kun koulu tarjoaa pyttipannua..onhan sekin ihan ok..mut nyt kun on taas ruokaa jääkaapis niin pitäähän sitä kuluttaa..viime viikko oli ihan eri asia..ei ollut ees kaurahiutaleitakaan. Surkeaa tämä opiskelijan elämä välillä..tai no oikeastaan siihen oli syynä oma laisluuteni(jätin vkl:n pyöräreissun tekemättä kauppaan) ja inhoni käyttää korttia maksamiseen(tääl korves kun ei ole ottomaattia). Mut nyt on kaurahiutaleita,makkaraa ja tonnikalaakin kaapis ja viime vkl:na sain herkutella pitsalla. Vois oikeastaan tehdä mikrokaurapuuron ja siihen rutkasti rautaa antavaa kotoo tuotua puolukkahilloa.

Herkullisia ruokahetkiä muillekin!