Helmikuun viimeistä päivää sitten viedään..olen jopa saanut jotain pistelyn saralla valmiiksi, mutta siitä en voi laittaa kuvaa kun menee lahjaksi. Ja aloitin uuden  pienen sievän ristipistotyönkin, mutta siitäkään en voi laittaa kuvaa. No mutta onhan minulla jotain kuvia onneksi ettette ihan pety. Tätä joulusukkaa sain alkulomalla pisteltyy ennenkuin innostuin uutta aloittamaan.

Ja sitten kotona kun ollaan niin voin laittaa kuvia äitini tekeleistä. Isona urakkana sillähän on tämä kukkainen ikkuna, joka on jo hyvässä mallissa.

Ja tälläiset äiti oli pistellyt pienenä välipalana keittiön seinälle. Viisi kivaa teekannua..tauluissa lukee Venise, Mennecy, Limoges, Meissen ja Chelsea. Ovat kuulemma entisiä posliinitehtaita ja yks näistä on vielä toiminnassa. Mallit on Suuri käsityölehden  2003 vuoden eri numeroista. 

Ja sitten hän pari päivää alkoi pistelämään tälläistä.

Pitäisi tulla pyyheliinatelineen peitoksi. ja valmiina näyttää tältä. Pakkaus on Atelje Margarethasta. Tässä on juju kans että isän pitäis tehdä se pyyheliinateline..taitaa vain äiti saada pisteltyy ensin ennenkuin iskä saa aikaseks sellasen..meinaa nuo hiihdot kiinostaa enemmän tv:tä:)

Ja sitten lopuksi kuva keittiön seinälle päässeestä taulusta joka löytyi valmiina kirpputorilta kait jotain kolmen euron hintaan. Sai vain meillä punaiset kehykset. Ja teksti tarkoittaa Talon viini.

 

Ja lopuksi kerrottakoon että äitini pistelemä nakupelle syntymätaulu ja lohikäärmesydäntaulu ovat nyt kehystäjän käsissä..eli maanantaina pitäisi pulittaa sievoinen summa ja olen kahden kehystetyn taulun onnellinen omistaja(huolimatta siitä, että vähän köyhempi vain).Kyllä siinä menikin aikaa että löysin sopivat kehykset lohikäärmetauluun..loppujen lopuksi oli kaksi hyvää ehdokasta ja pitkien tuumailujen ja mallailujen päätteeksi sain päätettyä vihdoin ja viimein kumman haluan..toinen taulu oli onneksi helpompi..siihen keksin itse sitten vähän erikoisempaa leikittelyä passereilla..hyvää palvelua oli..minä kait en ollut niitä helpompia asiakkaita..kehui että minulta kyllä löytyy värisilmääNauru. Laittelen sitten tietenkin kuvaa niistä kun ovat kotona jälleen.Näin kyllä unta,että jostain syystä nakupelletaulu tuotiin paketissa kotia..oli kyllä kehystetty hyvin,mutta pohdiskelin että jotain häikkää siinä on..loppujen lopuksi tajusin(hieman hidas sytytys unessa näemmä) että taulu oli ihan väärä:)..huhhuh..oli sitten vaihtunut liikkeessä..siihen se sitten loppuikin onneksi koko uni.

Mukavaa maaliskuun alkua kaikille!