Ihan hengissä ollaan vaikka on taas vierähtänyt luvattoman kauan päivityksestä. Mutta eipä minulla ole vieläkään mitään kuvia laitettavaksi, kun en ole saanut piston pistoa aikaiseksi. Kait pitäisi syyttää ja selitellä sitä koulunkäynnillä ja muilla kiireillä, mutta valehtelisin silloin..en vain ole saanut aikaseksi tarttua hetkeksikään pistelyihin..oikeastaan en ole edes purkanutkaa niit tuolt pussist mihin ne kotona pakkailin. Eli tämä on vain rehellisesti sanottuna laiskuudesta johtuvaa.

Tämän viikon jälkeen on viel vähän alle 2 vko kouluu ja sit pääsee lomille huilii. Kaverilla olisi synttärit ja menee vielä kihloihinki(vaikka niihin en pääsekään) niin, että olisi lahjanhankintaa luvassa. Enää en kerkeä mitään hienon upeeta ristopistotauluakaan pistelee..ehkä sitte häälahjaks:)Pitää alkanee katella sopivaa mallia kun eihän niist tiedä kuinka kauan ne viihtyy kihlois ennen valojen vannomista. Ja vaikka ero tuliski niin tuskin sitä turhaan tekisin(myisin kalliilla jollekin tietenkinNauru..hahaa keksinpä et voi laittaa ihan oikeen hymiönki eikä tarvitse sulkeita käyttää.

No kun lomille pääsen kotia niin sitten voin laittaa kuvia äitini tekeleestä. Kuulemma pistelee sitä isoa kukkataulua..varmasti yllätyn taas kuinka pitkälle on päässyt.

Harmi vain, että kannettavani koki surkean kohtalon..tai oikeastaan sen akku..yhtenä aamuna yritin käynnistää konetta niin eipäs käynnistynytkää..no lähin kouluun ja aattelin et kokeilen uuestaan myöhemmin..no ei sittenkään onnistunut..ruokatunnilla soittelin jo aika kiihtyneenä veljelleni..sovittiin et antaa mulle puhelimen kautta neuvoja sit illemmalla kun on päässyt kotia töistä..no sit illalla yrittelin sen neuvoja noudattaa mutta eipä inahtanutkaan..pariks sekunniks vain käynnisty ja herjasi jotain kummaa virhettä jota ei edes kerenny siinä ajassa lukee..monen yrityksen jälkeen yhtäkkiä veli käski irrottaa akun..mie tosi typertyneenä kyselee, että saako sen noin vain irti..luulin et tarvii ainaski yhen ruuvimeisselin kyseiseen hommaan..mut irtos tosi kätevästi. Ja ihme kyllä alko toimii..vuhuu..selitti sitten et jollekin työkaverille oli käyny samallailla. Ja mitä me tästä opimme..emme kait muuta kuin, että tässä koneessa pitäis lukee isosti näkyvis, että jos käytät konetta melkein kokoajan verkkovirrassa IRROITA AKKU..muuten voi mennä jostain ihmeellisestä syystä sököksi. Nyt vain mietin,että hankinko vähään aikaan siihen uutta akkuu..makselee halvimmillaan ehkä jotain 70 €..no eikait tuo nyt oikeesti oo paha, mut yritän vähän säästellä, koska en menekään kesäksi töihin niinkuin olin ensin suunnitellut..eli monen euron lisäansiot häviää tältä vuodelta. Olen sitten levittänyt tätä sanomaa kannettavan akusta ettei vaan kävis kuin minulle..äiteekin on nyt irroittanut omastaan akun..yhdet olivatkin olleet niin fiksuja etteivät ole pitäneet sitä paikoillaan..höh..miksei minulle oltu kerrottu tollasta..

Kivasti on luntakin tääl vaik näin eteläs ollaan..minulle tämä on kyllä etelää vaikkei ehkä toisille kun ennen asunut niin keskel ja lännes Suomee..Koulukin mennyt kivasti..ei olekaan niin hirveää kuin aluksi luulin..jonkinlaista tehtävää pitää kyllä olla vääntämäs, mut aika inhimillisiä ne ovat ainakin vielä olleet. Pyöräni matkamittari sanoo 271,4 km siit lähtien kun mittarin hankin..eli josku viime vuoden lokakuun lopusta ja olen jopa pitänyt kypärääkin ahkerasti päässä..siis silloin kun on ollut lunta..ihan lumettomana kausina en ole pottaan koskenut..kattoo nyt laitanko joskus myöhemmin sen lumettomanakin aikana..Viimeksi kyllä teki mieli jättää kypärä kämpille, mut sit iski epäilys että jos tällä kertaa kaadunki ja lyön pääni..eli laitoin sen sittä päähän..tykkään päästäniNauru

No nyt jos kehittelis jotain järkevää puuhaa..jos vaikka alkais kuuntelee italo diskokappaleita youtubesta..sellasta olen harrastellut viimeaikoinaNolostunutKivat helmikuun jatkot kaikille!