Taas on aikaa vierähtänyt edellisesta päivityksestä mutta yritän saada aina jotain kuvia käsitöistä ja niitä ei ole oikein ollut. Mutta nyt niitä on taas. Ensimmäiseksi esittelen kaverille annetun lahjan..sainkuin sainkin lammastaulun valmiiksi..eilen tavattiin kaverin kans ja vaihettiin lahjat..ja sunnuntai iltana sain tuon valmiiksi.Sanoinhan et kyllä minä sen valmiiksi saan mut viime tingas, niinku käy näitte lahjaks menevien töitte kanssa.Tuon lisäksi meni lahjapussiin punainen tuikkulasi..saa kaveri itse kehystää miten mieli tekee.
2168548.jpg

Kotona kun ollaan joulua viettämäs niin on minulla muitakin kuvia nyt esiteltävänä. Tässä äitini pistelemä jouluinen seinävaate. Kaunishan siitä tuli.
2168557.jpg

Lisäksi minua odotti yllätys..oli tehnyt erään minun töistäni valmiiksi...tämän vihreän jouluisen hardangerliinani..no kieltämättä onhan tuo nyt kivempi tuossa pöydällä kuin hyllykön perällä keskeneräisenä..ja siellä se olisi viihtynyt pitkän aikaan jos sen valmistuminen olisi minusta riippunut:). Kammottava kuva mut kait siitä nyt  jonkinlaisen kuvan saa liinasta.
2168564.jpg

Vanhemmat olivat myös kehystelleet joitakin tauluja. Tässä ensin pienet kissat mukissa.
2168600.jpg

Sitten yksi joulutaulu sai tälläiset kehykset. Jotkut ikivanhat toisesta taulusta olevat kehykset.
2168608.jpg

Jos laitetaan vielä tähän miltä kotitalon ikkunat näyttää joulun aikaan..naapurin rouva kertoikin, että oli huomannut joidenkin naisten käyneen oikein pihalla katsomas lähempää kun ei kadulta olleet nähneet..mutta kieltämättä eipä monella ole tollaisia ikkunas roikkumas..Taitaa kyllä löytyy edellis joulun postauksista parempaa kuvaa näistä.
2168626.jpg2168636.jpg

Nyt äidillä on kaksi isohkoa hardanger enkeliä valmistumas..
2168662.jpg

Ja onhan se myös pistellyt isoa kukka taulua myös.
2168663.jpg

Tässä on vielä kuva pikkukuusestani, jolla on jo ikää 25 vuotta, kun mie vuoden vanhempi.
2168634.jpg

Kaikille oikein riemuisaa ja rauhallista joulua!
Nähdään taas ensi vuonna.