On taas aikaa vierähtänyt tutut ja tuntemattomat mut nyt on taas kuvapläjäystä kerrakseen. Tässä ensin kuvaa mitä vein kummitätilleni lahjaksi. En laittanutkaan karkkia koriin vaan kädentaitoa harrastavalle paremmin sopii pala punaista huovutusvillaa ja kaunis vihreä kynttilä..ja sit pitkä pussi sisältää paikallista viiniä:).
2027861.jpg

Ja tässä lähikuvaa kortista johon olen oikein tyytyväinen lopulta. Teksti tuotti hankaluuksia. selaskelin monen monituista onnittelulorua ja -runoa ja lopulta kun kotikirjastos kävin niin tuo osui silmään. Yksinkertainen mutta niin sopiva. Meinasin yhes välis etten laita ollenkaan tuota pisteltyä ruusua korttiin mut sit löyty askerteluliikkeest tuo pohjakortti ja piste iin päälle tuo kaunis sininen paperi joka sopivasti yhistää nuo. Ensin kirjoitin käsillä tuon lorun mut mul tunnetusti kamala käsiala et sitten lopulta koneelliseen tyydyin. Meinas olla lähel et tädin olis pitänyt lukee mun harakanvarpaita sittenkin kun tulostimest meinas loppuu muste sopivasti ja ensin pelkäsin et onko kotona mitää tekstinkäsittely ohjelmaa kun office-ohjelmaa ei ole ja jätin kannettavani kämpilleni.Löyty sitten onneks joku.
2027867.jpg2027869.jpg

Olin tosiaan syyslomalla kotona käymäs. Ihka ekaa kertaan menin sitte yksin junalla..ja oikeestaan toinen kerta muutenki..mut ihan selvin nahoin pääsin mitä nyt vähän alku takkuili kun en tajunnu mis istumapaikan numerot on ja joku istu jo mun paikalla et luulin et kyl täs varmaan ollaan ihan vääräs vaunuski mun tuurilla.

Pistelinkin ahkerasti tätä haed-työtäni että täs taas jatko-osaa siihen..viel jäi vähän pisteltävää et olis tuo nurkka sit valmis.
2027890.jpg

Ja olenha mie saanut minun velhooki pisteltyy joka on ollut mukanani..pistelin sitä junassakin kun otin mukaan..nyt ei enää edisty kun jätin(en saanut ottaa sitä mukaan) sen kotiin. Vähän raukka velho kun ei uskalla näyttää naamaansa:)hahaa..
2027899.jpg

Koska en ottanut velhoa mukaan niin pitäähän mul jotain tekemistä tääl olla(aivan kuin ei olis muutaki tekemistä esim. tenttiin lukemista:) ) Niin aloitin sitte uutta työtä..hei..siitä onkin aikaa kun sellast olen tehny..ainaki pari kuukautta jo:)
Tässähän tämä näin..ja mitä se esittää? No joulusukkaa tietenki..siis monen monen piston jälkeen ja viel ompelukoneenki käsittelyn jälkeen. Tässä olis linkkii työhän kun se on valmis..yllätys, yllätys..sehän on lohikäärme:) Mie kyl sit olen mielivaltasesti päättänyt vaihella noitten lankojen värejä..täst tuli mieleen et pitäis laitella lankatilausta menee kun vaatii muutamaa metallilankaa ja sopivaa ei sit millään löytynyt varastosta.
2027961.jpg

Tämä on toinen työ jonka otin mukaan..tähän mennes se näyttää tältä..Hieman tutun näköinen vai mitä..tätähän se muistuttaa vai mitä?Tämä kuitenkin en ihan normaalin näköinen..lampaat ovat lampaan näköisiä eivätkä mitään örripörrejä:) Työtä on tähän mennessä todellakin pistelly äitini,minä ja kaverini..mut alunperin tämä on kaverini ja hänelle se päätyyki lopulta..mut siltä nyt ei oikein suju pistely niin armollisesti lupasin pistellä sen valmiiks..ja pieni koira haudattuna tähän on..kuittaan tällä sen ettei tarvitse ostella joululahjaa kaverille..no nuo langat ja kangaski on meiltä et sen puoleen ei ole pennin hyörylää maksanut kaverikaa..
2027988.jpg

Ja kun kotona nyt kävin niin pitäähän tähän jotain äitini aikaansaannoksia laittaa..kumma kyllä ei ole muutakuin yhtä työtä tehnyt ja sekään ei ollut viel valmis..no puolustukses pitää kertoo et ovat rempanneet yhden yläkerran huoneen katosta lattiaan.
Tässä kuvaa taas yhdestä hardanger-liinasta..tämä tosiaan tulee toisella tätilleni..teki kyl yhen liinan tätä ennen samaiselle tätille mut pelkäs et on liian pieni niin teki sit isomman:)Ensin karsastin tuota värii mut kyl se tuohon yllättävästi sopiikin.
2028028.jpg

Sit vielä kuvaa kun Stretch-lohikäärme on päässyt seinälle..tosiaan..ei saanut minkäänlaisia kehyksii vaan tuollaseen puukehikkoon pingotettiin..mie en kyl osallistunu sen tekoon. Näkyy kaunista ovenkarmii et hahmotatte mis se nyt roikkuu:)
2028064.jpg

Niin kotosalla olivat kehystäneet loputki Mirabilian keijut ja nyt pääsivät kaikki sopuisasti seinälle..keijut valloittivat kuningattarien paikan. Suunitelmis et äiti pistelis viel kaks keijuu kun mahtuisivat tuohon seinälle..mut ongelma synty kun ei löytynyt Mirabilian keijuist yks vain joka sopisi noitten keijujen tyyliin..suunnitelmis siis tämä keiju..tämäkin olis kaunis mut sillä on liian lyhyt hame muihin verrattuina ja nämä kolme teen juojaa olisi mahtava..pitäis vaan jotenki saada ne keskelle..
2028068.jpg

Kuningattaret siirtyivät sitten keijujen entiselle seinellä..ja tuohonki sivuun kyl mahtuis pari pienempää taulua..kuningattaria ei ole kyllä lisää olleskaan..tai on se joulukuningatar mut se saa sitten oman erityispaikan jouluks tietenkin...mut nämä vuodenaika neidot kyl tahtoisin viel..vuodenajat kevät ja kesä..ja syksy ja talvi.
2028069.jpg

Tässähän sitä taas oli..niinkin arkiset puuhat kuin pyykkäys,tiskaus ja siivous täyttävät tämän päivän. Mutta oikein mukavaa pyhäinmiesten päivää..toivottavasti kaikki ovat muistaneet että kaupat ovat tänään kiinni koska mie meinasin unohtaa..ei siin mitää mut olisin polkenut sellaset vajaa 20 km turhaan..eilen kävin kivas satees sitte kaupas..piti testata uutta matkamittarii jonka ihme kyllä sain paikalle:)
Yritän päivitellä useemmin mut nytkin tiedos monii tenttejä niin ehkä se jää vain lupaukses..