Minulla oli kyllä tavoite saada yks vyyhti loppuu tota tummansinistä viikonloppuna mut ei ihan onnistunut..olisin muuten varmaan onnistunut mut pistelin sit noita muitakin värejä et voi jo hieman hahmottaa et mis mennään...tosi alus vieläkin..
1890469.jpg

Ja detaljii  tuost kohast mis värit vaihtuu jyrkästi..hieman kyllä ihmettelin kun tuli tummanviolettiakin tuohon ja luulin et nyt on taas väärän mallin lankalista mut ei kyllä se ihan oikee väri oli..ja kyllä se nyt sulautuu ja sopii kun on tehnyt muita värejä sen viereen. Niin kun aluks aloittelin tätä niin meinasin aloittaa vääril väreille..ihmettelin kyl et ompa erinäköset värit kuvas ja hieman epäilytti..onneks sit tajusin ennenku piston pistoo olin tehny et katoin väärän mallin lankalistoja.
1890470.jpg

Ja nyt minulla on kans kuvaa mitä äitini on pistellyt..pitää jotenki rumana näit..onhan ne vielä aika kamalan näköset mut eiköhän se vielä muutu kun saa valmiiks.
1890480.jpg

Muuta ei olekaan näytettäväks..jospa vaikka lähtisi pistelee jos sais tänään viel sen vyyhin loppuu..kattoo jos aloittais toista haed-mallii kun nyt on senkin kankaaseen harsittu apulangat. :)

Juu ja tiedän et pitäis tuo pohjakin vaihtaa..jospa sitä nyt heti tekis sen ettei se taas venyis..on muuten vielä joulun aikaan omenankukat ruudus:)