Vihdoin ja viimein on stretchini valmis. Tältä se nyt näyttää.On kyllä tosi hienon näkönen mut kuvaa en siitä saa parempaa.
1852084.jpg

Ja pari lähikuvaa.
1852085.jpg
1852086.jpg
Ja sitten tein tälläisen pienen kurpitsan halloween korttiin..no joo onhan siihen aikaa mut ompahan kerranki ajoissa:)Ja ihan hyvä että tein tälläsen mustalle pellavalle. En ikinä pistele mitään isoa työtä sille..oli kyllä niin hankala vaikka kuinka oli hyvä lamppu ja valkosta alla..velhoa pistelen mustalle aidalle mut sen kanssa ei ole hankaluuksia..niin ja onhan tuo stretchkin sille pistelty.
1852100.jpg
Aloitin sitten uutta työtä kun nyt olen ahkeroinut valmiiksikin jonkin:).Eipä tämä iso ole kylläkään. Toista kissanpentu joulukoristetta aloitin pistelee ekalle kaveriks..aika huimaa vauhtia pistelin kun päivän saldo oli tuo sukka..vielä pitäis kissa sinne taikoa.
1852121.jpg
Ja kun käväisin paikallisesta käsityöliikkeestä ostamas lisää punaista helmilankaa ja ison palan valkosta tiheetä aidaa niin kätösiini eksyi ihana cewecin tonttutyö ja ostin sen sitten vaikka olihan sillä hintaa mutta kerranhan se vaan kirpasee ja tiesin että äiti tykkäisi siitä. Liinahan tuosta piti tulla mutta päätettiin että tehdään seinävaate jossa kiertää tuo punainen reunus. Tältä näyttää viikonlopun jälkeen.
1852148.jpg

Ja sitten vielä kuva ihan valmiista halloween noidat-taulusta..mielestäni tuo musta reunus on just mitä se kaipas.Antaa sille oikean asenteen:)
1852169.jpg

Niin joulukori on siinä mallilla että nyt on liivatteel kovetettu mut pitäisi innostua kokoomaan se.

Ja siinähän sitä taas oli. Nyt minulla olisi enää kesken..velho,lohikäärme ja linna,helmikuu lumiukko,kissajoulukoriste ja aivan mahottoman iso kalamaljataulu..(ja pari hardangerliinaa)eli ei ne lopu vaikka yhen sais valmiiks..:)

Opiskelusta sen verran että nyt sitten olen melke varma että vko.39 mun pitäisi olla muissa maisemis..joku leirihän siel järjestetään jo vko. 37 mut sieltä voin onneks olla poies kun otan mieluummin vielä kuukauden palkan ennenkun alan kituuttaa opintotuella:)Vaatteet on melkein kaikki lykätty laatikoihin mitkä nyt otan mukaan..onneks voin jättää niitä vanhempien luo..nyt pitäis katella muita tavaroita..cd-ja dvd-levyt,kirjoja ja muuta hilpetööriä. Kyllä pari ristipistotauluakin mahtuu varmaan mukaan..vaikka ne kivat vihreät lohikset:)

Kivoja päivänjatkoja kaikille..mie lähen parantelee päänsärkyy...