Stretch lohikäärmeeni on jälkipistoja vailla enään..vuhuu..tältä se nyt sitten näyttää häntineen päivineen.Ja pituutta hälle tuli n. 51 cm. Kivan näkönen ei voi muuta sanoo:)
1789072.jpg

Ja sitten paljastan mitä pahuutta olen taas saanut aikaseks. Alotin uuden työn...mutta ei ole ristipisto vaan hardanger työ pitkäst aikaa..olis mul noita kaks liinaakin tekemättä mut kun sain älynväläyksen mitä annan kummitätille 50.v lahjaks niin ei muuta kuin tuumasta toimeen..ensin meinas tökkii kun en osannu päättää teenkö ihan valkosen vai minkä värisen ja jos valkosen niin minkä värisillä langoilla mut sitten aattelin et punainen väri olis kans kiva..ja kun vielä naapurin rouvalla oli ylimäärästä punaista kangasta niin heti samana iltana sain alotettuu kun punaisen langan pöllin tekeillä olevasta joululiinasta..no saahan sitä lisää sitte hankittuu. Tältä tämä nyt näyttää.
1789102.jpg
Jaa eipä tuosta varmaan voi arvatakaan mitä se esittää..no kun sitä hieman ompelee ja kääntelee ja vääntelee ja tärkkää niin tälläinen sievä kori siitä pitäis tulla.
1789104.jpg

Ja tälläisen liinan äitini ompeli..ehkä menee lahjaksi kummitätilleni myös.
1789107.jpg
1789109.jpg

Ja sitten takas ristipistoihin..tälläiseltä näyttää nyt äitini pistelemä lohikäärmesydän..hieman enää niin sit on sekin valmis..viime viikolla tulikin taas tilaus Amerikasta et sai ommella nuo metallilangat tuohon. Viel yksi tilaus niin olis kaikkia dmc lankoja yksi vyyhti yhtä värii:)
1789074.jpg

Ja pieni ilon aihe minulla onkin tähän lopuksi kerrottava..täs oli kolme kirjaston kirjaa hukassa kirjaston väeltä..olin itse ne palauttanut tiskille mutta kumma kyllä näytti kone että mulla ois vieläkin ne lainassa..ei muuta kuin kirjastoon kertoo että varmasti olen ne palauttanut..no kolme kertaa kerkesin käydä lainailee kirjoja ja joka kerta lupas eräs kirjastotäti etsii niitä jos ois menny vääriin hyllyihin..ja nyt näyttää että ovat löytyneet kun netistä kattelin omia lainauksii...pitää mennäkin kyselee vähän että mistäs ne löytykään ja tietenkin kiittämään että lopulta löytyivät kun meinas vähän sapettaa välillä..sen jälkeen olenkin palauttanut palautusautomaatin kautta kun siitä saa todisteeks kuitin että varmasti on palauttanut kirjat..ja jatkossakin teen niin ettei enää tollast satu..meinasin jo epäillä et joku on ilkeyttään ottanut ne tiskiltä omaan käyttöön..

Kivaa elokuuta kaikille vierailijoille..loppukuusta onkin  rakastamani juhla joulun jälkeen..venetsialaiset:)toivottavasti on hyvä ilma et saa laitella värikynttilöitä ja tulia palamaan.
Ja kiitos kaikille onnitteluista opiskeluun viitaten:)Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää.