Niin siinä sitten kävi että muutto häämöttää..pääsin kuin pääsinkin hakemaani opiskelupaikkaan..suunta on Hämeenlinna. Nyt on vähän kumma olo..siis todella iloinen olen että pääsin mut kun ei voi oikein tehdä viel mitää..ainoastaan laittaa paperit postiin et otan vastaan paikan..en ole saanut kyllä vielä aikaseks kopioituu noit vaadittavia työtodistuksii. No eiköhän se viel tämän vkl aikana hoidu. Mut turhahan täs on alkaa pakkailee kun pitäis vielä täällä sellaset kaks ja puol kuukautta elää..et ei sovi oikein noit kalsareita ja sukkii pakkailee laatikoihin..no suurin osa kyllä tavaroista kyllä jäänee vamhempien kiusaks..

Asiasta toiseen tärkeään eli pistelyihin..no jonkun verran sain pisteltyy tuota lohikäärmeen linnaa että tältä se nyt näyttää.
1724820.jpg

Ja tämän ruusumallin tädin korttiin olen saanut valmiiksi ahkeralla aamupistelylläni.
1724823.jpg

Nyt olen taas ottanut Stretch-lohiksen käsittelyyn.Siit nyt ei tule kuvaa kun niin vähän saanut aikaseks vaa.

Sitten äitini tekeleeseen. Täs taas yhtenä päivänä äitilleni iski tympäämtyminen tuohon isoon kukkatauluun niin ihan hyvää hyväättäni kyllä annoin sen aloittaa yhtä lohikäärmemalliani..tästä tuleekin komeen kokonen kun tuli hankittuu noin harvaa kangasta mut hyvin kuitenkin kahdella säikeellä peittää.On sil jotain reilut 40x50 mittaaki.
1724828.jpg

Täshän tätä taas. Nyt on tuokin taulu oikeastaan tauolla kun innostui ompelemaan hardangerliinoja..niistä sitten seuraavalla kerralla kuvaa koska sillonhan ne on tietenkin valmiita kun ei se kauan tuhise sellasten kans kun ei ole tullut tyttäreensä:)

Täs on toinen urakka mikä pitäisi saada valmiiksi ennenkun muutan paikkakuntaa. Sain sitä vähän myllättyy kun aamusest ei pitkään aikaan satanu mut siihen se sitten taas jäi. Niinkun huomaa et alue on iso mut väritön..aika puolivarjonen paikka et ei oikein mikään kuki..tai kukkii keväällä..on tosi komee kun iirikset ja  kevätkaihonkukka sinisenään reunas ja esikot..mut siihen se sitten jääkin oikeastaan..kauheesti on kasveja mut jotku ei kuki ja jotka kukkii niin lyhyesti ja vähän..mut tätähän tää on ain pitää olla uudistamas jotain nurkkaa..jos ei muuten niin kyllähän samaan kyllästyy aik pian..mie ainakin.
1724836.jpg

Muut ovatkin olleet ahkeria pistelijöitä mitä nyt olen seurannut blogeista..hyvä niin jatkakaa samaan tahtiin niin miekin saan kipinän silloin tällöin:)