Mistä mie sitten marmatan..itsestäni..kyllä sitä taasen piti tehä tekoset..siis sairastuin. Niin kunnolla että piti oikeen olla yks päivä poissa töistä. Mutta en saanut kyllä muuta tehtyy kuin kitattuu litrakaupalla lämmintä mehuu,nukuttuu ja luettuu..pistelyt sai kyllä unohtaa tyystin. En tiedä mistä tauti iski. Ehkä mökin erilainen ilma ja uimakäynnit olivat osasyynä.
Nyt voisin kyllä marmattaa viel toisesta asiasta..uudet silmälasit eivät ole vieläkään mukavan tuntuiset..pitäis 4 kerran käydä aisojakääntämäs..en kyl muista et oliko se näin hankalaa viimeks..

Ainiin vois lopettaa tuon satamisen..kaikki homeet ja härmät vaan alkaa leviämään kasveis..miksei se koskaan voi tulla sopivasti aurinkoo ja vettä..joko kaikki kuivettuu tai mädäntyy..

Juhannusta viettelin porukoitten mökillä..ihan rauhallisesti otin. Kävin poistaa talviturkinkin aatonaattona ja viel aattonakin pulahin järveen.Siis ihan tarkoituksella eli oli uimapuku päällä. Kun joskus on käynyt niin että olen pulahtanut sinne ihan vahingossakin..ja niin kyllä kävi tässä yhdelle lähisukulaisellekin et putos veneestä ku oli uistelemassa..ei oikein tiedetä mikä tuli..ei ollut alkoholilla asiaa ja eikä ees suuren suuri hauki iskenyt kiinni et se olis kiskassut ukon järveen:)

Vähän olen pistellytki. Löysin tuolt jalkapallilaatikosta tälläisen komean tekeleen.Tähän olen suosiolla alkanut tekee noitä jälkipistoja heti ettei sitten lopuks joudu vain niitä tekee. Ja näyttäähän se paljo paremmalta heti kun ne tekee.
Tältä se näytti..
1037605.jpg
ja nyt näyttää tältä..joo ei siin muuta ole oikein tullut kuin tuo siipi valmiiks..mut on sekin jotain:)..kummassakin kuvassa kankaan väri on täysin päin prinkkalaa..mut ehkä ylemmässä on vähän paremmin.
1676257.jpg

Ja Amerikanki tilaus on tulossa koko ajan tänne päin..ainakin niin ilmotettiin..tästä aiheesta pääsenkin vielä tähän lopuksi näin aasinsillan kautta marmattamaan..langoista..tai lankoja kadottavista ihmeöttiäisistä..kaikkihan ovat kuulleet niistä sukkia syövistä otuksista kun pesukoneesta häviää toinen pari ain..mut tääl asuu sen lisäks toinen ihmeotus tai sitten se sukansyöjä on myös erikoistunut syömään ristipistolankojakin. Kun kattelin tuohon linnatyöhön lankoja niin aivan selvästi siihen piti olla yhes toises työs se lankanumero..no olin niin varma koska olen tilannut siihen kaikki tarvitsemani langat..mut yllätys yllätys..ei sitä sitten löydykään..ja muihin töihin sitä ei ole tarvittu että mihin piruun se on sitten kadonnut?..kyllä vain näin väkevää tekstiä tämä leppoinen harrastus kirvoittaa:(..ja kun olis vain yhest langast kysymys mut kun niit uupuu ne tärkeet numerot et pääsisin tuota linnaa jatkaa alaspäin helposti..niin eihän niitä numeroita sitten ole ollenkaan täs huushollis..eikä amerikan tilaus tuo helpotusta kun ovat liian isonumeroisii..vasta jossain 829 numeros menos...ja kun aattelee et meilläkin äitin kans aika mones töissä noita lankoja niin ei sitten ole niit samoja lankanumeroita joita tarvitsisin..tietenkin tuo monen työn tekeminen samal tuo lisää hankaluutta löytää lankoja jos sitten onkin niin että toiseen tarvis vähän sitä lankaa jota onkin ihmeyllätys siin toises työs mut..mut misäs toises työs se olikaan??kun ei sitä koskaan tajua laittaa mihinkään lappuseen ylös sitä työn nimee mis sitä on..käy sitten siin läpi sitten tekeillä olevat ja nekin työt mihin olen jo tilannut langat mut en ole aloittanut...on tää välillä niin hankalaa..tiedä sitte ymmärsikö kukaan..tuskin kun kukaan ei haali noita töitä tollasii määriä ja varaa niihin vielä langatki et varmasti saat etiskellä tovin et löydät jostain sen tietyn langan jos nyt sitä sitten ei ole se langansyöjäöttiäinen syönyt..

No tällästä tällä kertaa..jos luitte tuon niin kommentoikaa ihan vapaasti:)Kuhan ette ihan pöljäks hauku..