Jeps juu..biscornun tempaisin tuossa eilisiltana alulle että meinas ihan Columbo mennä harakoille..kun piti vielä yks pisto pistellä ja sit viel toinen vaiks mainoskatko oli jo menny.No tänä aamuna virkkuna heräilin ja aloin katsella loppu ohjeita että mitäs nyt.Kun käsis oli vain kaksi pisteltyä aidaneliötä. Aidalle päätin kokeilla ja tollasel dmc pätkävärjätyllä nyt alkuunsa. Jos tekis sitte pellavalle jos kokeilu onnistuu. No onnistuhan se ihan suhtkoht. Pientä hiomista vaatii kyl. Eka kommentti oli äitiltäni että en varmasti ole tehnyt sitä vaan ostanu jostain..pöh..no kyllä se sitten lopulta usko:) Mul kun vähän meinaa olla että en meinaa mitään saaja valmiiks..tai ainakin siihen menee jonkun aikaa:).
Tällänen siit sitte tuli..kuvat ovat mitä on..jostain syystä vaik kuinka räppäsin uusiakin kuvia niin eivät tuosta parantuneet.
1647716.jpg1647717.jpg

sit innostuin myös kokeilemaan tuota kauan sitten hankkimaani perforoitua paperia. Tästä taitaa tulla kummitätin synttärikortti.
1647718.jpg

Ja koska kävin siel pääsykokeis niin automatkalla sain tehtyy hieman velhoani. Nyt on ainakin tuo viitanhetale valmis jopa metallilangankin sain pisteltyy tuohon osaan. Nyt yritän pistellä tuota liehupartaa..mut sitä vaan riittää..olis vain niin mukava päästä tekee ukolle kasvotkin mut ensin tuo hehtaariparta pitäis selättää.
1647722.jpg

Ja sitten tunnelmia reissusta.
Pääsykokeen matikka osuus olisi voinut mennä paremmin mut sanottiin et joka kolmas pääsee hakijoista niin toivos on hyvä elää..mulla kuitenkin on kertynyt työkokemuksesta onneks pisteitä ja siel näytti olevan aika nuorta muhun verrattuna hakemas. No katotaas miten akan  käy.

Kylhän mie sitte jotain Tuurista ostelin..en tiedä oliko ne palkitsemis- vai lohdutusostoksii kylläkään:) Jalokivigalleriasta hankin kokoelmiini hiekkaruusun ja paluumatkalla kävin kans pikasesti ja silloin ostin jo aikasemmin ihailemani maapalloavaimenperän. Eipähän enää sekoitu talonavaimen kanssa kun niis oli vähän samanlainen ruskea nahkanenläpyskä. No kuvaa ei tule kun kamera ei tykänny ilmiselvästi tollasest kivipallost.
 Tämä oli toinen ostokseni..olen siis aina halunnut tälläsen..tai ainakin niin päätin kun näin tämän..ei muuta kuin kainaloon ja kassalle..automme oli kyllä hieman täynnä(tätiltä lähteneet luumupuun taimet valtas takakontin)..mutta sain kyllä jalkotilaani sen sitten mahutettuu onneks.
Tänään sitten sain istuteltuu siihen viime viikolla hankkimiani yrttejä. Keskelle laitoin komeilemaan perhoslaventelin ja sit on kans punaista basilikaa. Muut yrtit on oikeastaan omia ja lainattuja:)Pikkusen mintunkin alun laitoin kun tuli sellasta tätiltä kans. Aika hienon ja tyylikkään näkönen tuli mielestäni..olis vain nuo reiät voineet olla hieman isompii. Ainiin tälläsest yrttiruukusta mie puhun. Kuva kertokoon.
1647719.jpg

Ja pitihän se viel hankkii verannalle pari amppelii. Kauheen kranttu kun olen niin en meinannut mitään huolia mut onneks löyty tällänen. Miljoonakello tai japaninkello miten nyt kukin tykkää sanoo.
1647720.jpg

Ja no tällänen kans lähti mukaan. Ja tämähän on huovinkukka.Kuulemma aika juoppo:)
1647721.jpg

Se mun kranttuudesta pitää kans kertoo et vihaan noit valkosii muovi amppeliastioita..ovat kyllä niin ruman näkösii..mun kyl pitää katella nätemmät amppelit noille.

Ja täshän sitä oli.Olen täs viikonlopun katellu Pokka pitää dvd:tä kun sain sen vihdoin hankittuu..pitää kyllä hankkii loputki. On ne vaan niin mainioita. Pitäis kyllä saada Toinen jalka haudassa kans dvd..en tiedä kylläkään onko olemassakaan.
Kohtahan se juhannuskin on ovella. Kyllä on mennyt äkkiä aika kun on niin mukavaa..siis töissä:)
 
Jaha taas meinaa emmentaali vaivata..meinasin ihan unohtaa kertoilla mun Amerikan tilauksesta..hyvin meni..täshän nämä kaikki langat komeilee..
1647835.jpg

Tai tapahtui pienoinen kämmi..yksi tilaamani helmirasia ei tullut..pientä paniikkia iski kun tajusin et piti kirjoittaa emailia enkuks..no jotain sain sanailtuu niin parin tunnin kuluttua tuli vastaus. Sovittiin et kun tilaan lisää lankoja niin laittavat sen siihen tilaukseen kuhan muistutan heitä..että sekin onneks suju ihan hyvin. Nyt minä himoitsen näitä kankaita täältä sugarmaplefabrics.
Näyttäis viel olevan Kanadan dollari halvempi kun Usan. Tiesinhän että ei olis pitänyt alkaa paypalleilemaan kun voi tilata kaiken maailman ihanuuksia:)

Nyt toivottelen hyvää juhannusta kaikille jotka tänne kykenivät tulla:)