Mut olen saanut hieman tretchiäkin pisteltyy..enään olis häntäpää ja sitten ne ihanat rakastettavat(huom. ironiaa:)) jälkipistot ja niitähän riittää TW:n malleis.
1622357.jpg
Ja sitten vielä tähän samaan syssyyn tämän päivän hankintoja paikallisesta käsityöliikkeest. Ihanan erivärisii aida ja pellava kangaspaloja kortteihin ja vähän isompeihinkin töihin.
1622365.jpg

Ja äitini tekele on tässä vaihees.

1622368.jpg

Ja kiitos ja kumarrus kaikille ihanille ihmisille ihanista kommenteista.
Olen huomaavani että minua luullaan monesti noiden ihanien Mirabilian ja muitte isompien töitten pistelijöiksi..en se todellakaan minä ole vaan ihana supertehokas äitini:) Pitänee jotenki laittaa se heti näkyviin tonne sivupalkkiin kenen töistä on kysymys että kunnia lankeaa oikealle ihmiselle.

Ja sit pitänee tunnustaa että olen langennut..kyllä vain liityin paypal joukkoon iloiseen..tai no ainakin vähän aikaa iloista kun saa hankittuu kaikkee kivaa ja lasku sitten hurahtaa myöhemmin maksettavaks..pitää muistaa ain et vaik Amerikan maist halval tilaa niin voi räpsähtää tullimaksuja ja kaikenmaailman veroja..Yritin kyllä pitää pienenä summan etten vaan joutuis alkaa sähläilee tullin kaa. Tilasin vain rapakon takaa sellaset 50 tokkaa lankoja ja mill hill treasureja.Kattoo millon sitten tulevat. Lähden tästä reissuun vähäks aikaa et ehkä postilaatikos odottaa kiva yllätys kun tulen takas ens viikolla.
Sunnuntaina pääsen taas rakastamaani kivikauppaan Tuuriin..mitäköhän sitä nyt hankkis. Ja kävis kattelee sielt kenkäkaupast jos olis sopivia kenkiä tarjolla..en ole kenkäfriikki paremminkin niin kranttu kuin olla voin että vain tietyt kengät kelpaa..sellaset joita ei myydä missään:)sitten kun tullaan kysymään että no millasta pitäis olla..no emmä tiiä..tiedän kun näen ne:)
No pitää sitä varmaan jotain pääsykokeitten kunniaks ostaa..siis tulevien..eri asia sitten kun ne on ohi..ehkä piipahdetaan tulomatkallakin niin vois ostaa sitte lohdutusostoksii jos tuntu et kokeet meni täysin penkin alle tai itsensäpalkitsemisostoksii jos kokeet tuntu menevän ok:)

Täs kun vanhoja viestejä kattelin niin huomasin että joskus tehnyt ihan kivan näköstä hardangerliinaakin..eikä se ole siit edistynyt..siis kummatkaan..niitä tais olla kaks:)
Jos tuon stretchin sais valmiiks vois(saan ) alottaa uutta työtä:)Suunnitelmis jos tästä  alottais tuon sydänmallin..tuosta sais ihan kivan häätaulunki siis jos joskus menen naimisiin niin ei muuta kuin tuohon nimet ja päivämäärät..joopa joo sen päivän kun näkis:)

Töissäkin menee kivasti..mitä nyt eilen poltin itteni(oli kyl aurinkorasva mukana mut unohin laittaa sitä sitte) ja tänään kiusas mäkäräiset. Ihmettelin kyllä oikeen niit ötököitä kun ne eivät ole ennen ulkotöissä mua kiusanneet noin pahasti..arvelin et varmaan alkaa sataa kun ovat noin vihasii ja tulihan sieltä pari pisaraa vettä..sais kyllä tulla enemmän..ei viiti alkaa ees pihalla kukkapenkin muokkaukseen.

Ohhoh taas tämä mun kirjoittelu veny mihin sattu..kiva jos joku käy tätä silloin tällöin vilkaisemas:)