Nyt on loppunut vähäks aikaa hommat mut ei hätiä mitiä kyl työt jatkuu parin kuukauden tauon jälkeen sitte eri hommis vaa.
Nyt on ihme kyllä omatki pistelyt edistyneet että voin laittaa niistäkin kuvaa. Ja mun tyyliin:) sopivaa alottelin yhtä..tai oikeastaa kahta uutta työtä mut toinen vain pienenlainen pääsiäiskortti. Josta kuvaa tässä.
1345627.jpg

Sitten tämä Stretch lohikäärmeeni on saanut kans vähän pituutta. Äitini on ristinyt kylläkin tämän lapamadoksi kun on tollanen pitkulainen ja viel pitäis tulla puolet lissää. Eilen tuos Jurassic park aikaan yritin pistellä mut ensin pistelin ihan väärälle riville,sitten oikealle riville mut väärän määrän pistoja ja sitten viel pistelin väärällä värillä. Mut ihme kyllä ei mennyt ees hermot. Ihan kiltisti purkasin tuotokseni ja aloittelin uueastaa..mut arvata saattaa että pistoja ei tullut kovinkaa monta kun viel piti töllätä sitä elokuvaa samalla. On sitten todella komeen värinen tolla mustalla. Malliinhan kuuluis kultaset reunukset mut voi olla että jätän ne tekemättä..suunnitelmis et jos ei laittais ollenkaan kehyksii vaan tekis sellasen rimakyhäelmän josta oli kuvaa jossain lehessä.
1345629.jpg

Sitten viel äitini pistelemää. On sitten ottanut käsittelyyn tuon toisen isoista kukkatauluista.

1345640.jpg

Ja kuvahan ei tee todellakaa oikeutta tälle. Onhan se aikamoisesti kasvanut kun viimeksi näytti tältä. 888073.jpg

Nyt on suunitelmissa et jos tilais vähän jo noihin tilaamiini HAED malleihin lankoja..tulee vain aika kiva määrä niitä..yhteen on jotain 90 eri värii ja eikä se yks vyyhti tietenkää riitä..ja tietenkään malleis ei ole oikein samoja värejäkää kun kaikki eri värimaailmaa..no kahes on sinistä eniten ehkä. Niin ja niihin vuodenaika lohikäärmeisiini olen päättänyt hankkii tavallista luonnonväristä pellavaa kun menee liian sekavan näköseks seinällä jos kaikki eri värillä. Mut joudun varmaanki hankkii kankaan naapurikunnast kun eihän tääl meiän käsityöliikkees ollutkaan ihan tavallista tiheetä  pellavaa.

Ja rairuohot tai oikeastaan se oli jotain koristetimoteiruohoo.on sitte kylvetty..meinaa joskus ain vähän unohtuu niin nyt on hyvis ajois liikkeellä.