Mikäs se niin ihmeellistä on sitte.Se että olen saanut valmiiksi jotain viime viikonloppuna. Pistelin tämän lohiksen kauan sitte mutta sain tehtyy nyt siitä sitten sen mp3-soittimen säilytyspussin. Eikä meinannut kuin yhen kerran mennä hermot tuon ompelukoneen kanssa..äiti kyllä suunnitteli kyl kaiken et mie vaan hurautin koneel sauman mihin käskettii..eli en osais toista tehä enää..juuh olen aika uusavuton ton ompelemisen kans:(
1382792.jpg1382795.jpg

Ja sitten komea kuva taulusta jonka sain kehyksiin. Juu hieman tiukalta näyttää reunois mut ei voi oikein tyhjästä nyhjästä..parin sentin reunavarat jäi vain.Ensin kun aattelin et teen vain tuon yhen lohiksen pieneks tauluks mut sitten innostuin tekee kaikki ja tulos oli et ei paljon jäänyt sitte reunoihin.

1382801.jpg

Ja sitten sain tämän joulukoristeenki pisteltyy..viel olis viis muuta pisteltävänä. Meinaa vaan kärsii sormet kun on vähän kovempi kangas kysees..pitäis kait etsiskellä sormustin jostain.
1382807.jpg

Ja sitten tein jotain elämäni ensimmäistä kertaa..huusin netistä itselleni lisää malleja:).
Toisen kyllä ihan vartavasten annoin äidilleni joka niin halus pakkauksen. Kotka malli kiehto muuten vaan. kattoo jos jostain löytyis tuohon sopiva tummansininen kangas. Ja vähän on äitini jo aloitellut peuramallia niinkuin kuvast näkkyy.
1382814.jpg

Äitini sai myös tämän Halloween aiheisen työn valmiiksi kun nyt sain vain päätettyy nuo metalli langat..aikas komee tuli tost BOO:sta..oikeesti olis kait pitänyt olla ihan muun värinen mut hieman sovellettu malli muutenki. Tuosta sitten pitäis ommella mustalla nauhalla päärmätty(olikohan tuo sana ees) seinävaate.Ensin vain pitäis kaupasta kehitellä musta ripustin et tietäis oikeen leveyden.

1382822.jpg

Niin ja ite sain pisteltyy pääsiäiskorttini valmiiksi. Toinen tipuaiheinen on vanha äitini pistelemä malli.
1382850.jpg

Ja tätä helmikuun lumiukkoo innostuin pistelemään..ehkä tämä on seuraava valmistuja..
1382846.jpg

Tähän vielä muutakin kuin ristiinpistelyä. Meillä on ollut näin vapaata kasvatusta kotona..saanut seiniinki noin vaan piirrellä.
1382853.jpg1382854.jpg

No eipä vaitiskaa..kototalos tehtiin remppaa niin vanhojen tapettien ja lastulevyjen alta löyty edelliset tapetit..eli kun edellisen kerran rempattiin niin sain veljien kans piirrellä seiniin. Tuos onki vanhimman veljeni taidon näyte..ei kuulemma ole kyllä tuosta piirustustaidot parantuneet:)

Ja hyviä Pääsiäisiä tälläisen raikkaan vihreän ruohon kera:)Tiput uupuu viel kyl tuost.
1382870.jpg