No hei. Aikaa taas vierähtänyt. Aattelin jo et eilinen olis ollu viimenen työpäivä ja voisin keskittyä hieman paremmin opiskeluun kun kokeetki lähestyy ja myös noille käsitöille jäis aikaa mut..kehtasivat palkata mut viel kuukaudeks..en voinu oikee kieltäytyäkää..ja no saahan siit vähän rahaa..eilen olikin kiva tilata pitkästä aikaa malleja ja kangasta..kattoos nyt millon muka saisin ne tehtyy kun pienemmäkki työt eivät edisty.
Nyt kun ois rahaa mattoon ja taulutelkkariin niin ei vain oikeen löydy aikaa millon saisin lähettyy kattelee niitä.

Ja miehän en ole nyt mun unelma-alalla vaan polttelee päästä ihan eri alan hommiin mut pitää ootella viel vähän aikaa..hullultahan se kuulostaa varmaan että mieluummin olen töissä missä pitää todella tehdä oikeita töitä ja tulee hiki ja viel huonompi palkkakin.

No koska pidän blogeista missä on kuvia tekeleistä tai muusta niin onneksi äitini on ollut ahkera ja voin laittaa hänen tekeleistä kuvia.

Noniin..ei anna tää lisätä jostain syystä kuvia galleriaan..että tallennan tämän viestin tälläsenä ja yritän vaikka kirjautuu uuestaa..kuvia tulee kun saan tämän vörkkii.

muokattu

No nyt vörkkii taas kuvanlaitto. Tässä äitini pistelemät halloween noidat melkein valmiina. Pitäis vaan keksii sopivat metallilangat tilalle jotka uupuu kun ei viittis tilata erikseen tuohon niitä.

1261571.jpg

Ja vaik joulu meni niin äitini aloitti joulutaulua.
1261604.jpg

Tässä olivat nämä kuvat nyt. Nyt lukee kokeisiin.