Hyi hyi..olen taas tuhlannu rahnaa vaatteisiin..mut palkitsin itseni kunnon kirpputori kierroksella kun koeviikko taas ohi vähäks aikaa..saalis kirppikseltä oli talvitakki+samettineule 5 eurolla..eli vähän huonommin meni nyt kun viimeks sain untuvatakin 3 eurolla..tai jos aatellaan et neule olis maksanu 2 euroo niin sit ihan ok hinta takille:)Muu saalis oli yks toppi, 2 t-paitaa,4 neuletta ja 4 muuta paitaa..niin ja äidille neuletakki.Ja kyllä vain..huivikokoelmani kasvoi yhdellä huivilla..siis vain yhdellä..muistelisin et nyt niitä vois olla jotain 65 vain..johon ei lasketa neulottuja kauluhuiveja. Ja myös tälläisen löysin. Muistelisin et tämän Bastinin töitä on ristipistoinakin..ei maksanu kuin 10 senttii kun oli vähän pala lohjennu mut kyllä se tuonne pihalle portaille kelpaa maksaruohon kasvupaikaks. Huomaa tosi söpö pikku pörrääjä sisäpuolella:)
1298162.jpg1298166.jpg

Ja yllätys yllätys kun omat työt ei edisty niin laitan tähän äitini valmiiksi saaman joulutaulun.

1298172.jpg

Tässä olen yrittänyt katella jonkinlaista vanhahtavan tyylistä pääsiäistaulua mut sitten aloin ihmettelee et missä ihmees on pääsiäisnoidat ja pajunkissat kun tuli vaan googlella pääsiäispupuista ja munista kuvia..ja sitten wikipedia anto tiedon ettei ne kuulu muiden maiden pääsiäiseen.Et taas sitä uutta oppi..itelle niin vain selväasia että noidat ja pajunkissat on pääsiäiseen kuuluvia et ihme kun muille ei.. sen tiedän kyl et Suomeskaan ei kaikis paikois trullit virvo tai varvo miten sen nyt haluu sanoo.
No koska ei näytä löytyvän sopivaa pääsiäismallia niin aattelin et jos noista vanhanaikasista postikorteista löytyis joku kiva kuva jonka sais malliks niil ristipisto-ohjelmilla..löysinki täs sivun yks kerta jossa ilmaseks saa tehä mallin omasta kuvasta..pitääpä kokeilla et millasen näköseks tulee. Nois vanhois postikorteis on kyllä tosi kauniita kuvia jotka olis ihana saada ristipistoiks..monta monta joulukorttiakin jotka haluis saada seinälle tauluna.

Mutta maha kurnii sillä tavalla et menis kattelee mitä jääkaapista löytyis. Mukavat päivänjatkot itsekullekin.