Tulin tänne  kans toivottelee kaikille jotka on lueskellu blogiani

Tunnelmallista ja rauhallista Joulua!
1153770.jpg
vaikka näitten serlaoravien välityksellä:) Jonkinlaiseks jouluperinteeks muodostunut et kaivaa komuutasta oravat esille ja tonttulakit päähän ja kuusen alle ja käpyjä eteen.

Ollaan jo syöty kinkkuu ja laatikoita eilisestä lähtien että veljenikin jonka piti lähtee tänään kotia kun huomenna töitä sais kans jouluruokaa maistaa. Mutta lahjat kyl sit vasta huomenna avataan kun otti mukaan. Aattelin ehottaa jos ei ole koko päivää töissä et kun tääl ja siel pääs on webkamera niin vois sen välityksellä katella lahjojen availuu..juu tätä se nyky päivä on:)

Ja sellasiiki uutisii et pääsen tai joudun töihin. En ollu ees hakenut paikkaan mut harjoittelus kävässy siel niin kait tehny jotain oikein kun oikein soitetaan töihin:)Kuukaudeks kuulemma aluks..pitää katella miten lähtee et viihtyykö paikas..olin ajatellut et tuos huhti-toukukuus vasta menis ihan erialan hommiin kun on ammatteja mistä valita. Nyt tulee kyllä vähän raskaita päivii vähäks aikaa kun kuitenkin klo.16 pääsen ja klo.17 olis iltalukio. No saa taas kartutettuu pankkitiliä..kauheesti ei ole menoja(kun sain myytyy autonki pois)  mut jostain kumman syystä yhteen tiettyyn harrastukseen menee rahaa..ens vuojen alus taas tiedos maksettavaa kun tilaamani mallit saapuvat.

Ja lumeton maa..tai on sitä lunta ihan hitusen ettei nyt ihan nurmikkoo näy..päivällä sateli hieman..luulin jo et nyt sitä sitten alko tulee mut pahkanmarja..äkkiä alko ja äkkiä loppu.

Tänään olen sitte vain leiponut koko päivän. Tuloksena oli piparimuottien muotosii joulupullia, yli-isoja jauhelihapiirakoita,joulutorttuja ja huomenna pitäis maistella miltä tuo mun erikoisuus panettonekakku maistuu kun saan pakkasesta poies. Eikä olis pitänyt maistella taikinoita..röyhtäilyttää ja maistuu ihan hiivalta..yöks..mut niinhän laitoin etten mie mitenkää ole aikuistunut:)

Kiva että täälläkin oli pari onnitteluu tullut kiitos niistä.

Pitäisköhän lähtee nukkuu et jaksais herätä kattoo joulupukinkuumaa linjaa..ja aivan iki ihanaa lumiukkoa..musiikki on tosi mahtava..onneks on nyt koneella et voi kuunnella millo haluu.