Otsikko vaikuttaa et etten välittäis joulusta mut kylhän mie..tarkotan tuol vaan et se jotenki tuntuu tulevan näin vanhempana liiankin äkkiä..penskana päivät eivät sitte meinanneet kuluu. Juu tunnustan..en ole lahjoja hankkinut..toisella veljelle kauan sitte löysin alennuksesta kirjan..voin paljastaa sen kun se ei tosiaan lue tätä mun blogii..lehmät lentäis ennemmin:)
Onhan taas ollut puhetta ettei mitään hankittais..mut mie kun päätän et hankin muille niin on niitte jotain mullekin hankittava..ei mitään isoo..kunhan ei vain suklaata..olen taas aloittanut suklaattoman joulun..viime jouluna se piti tosi hyvän. Olin tosi ylpeä itsestäni.No olen antanut parille päivää poikkeusluvan jos vaikka sais synttärilahjaks suklaata niin ei sitä passaa nyrpistellä vieraitte läsnäollessa.

Jeps kohta sitä ylitetään yks rajapyykki mut empä usko et jotenki tuntisin itseni vanhemmaks,viisaammaks,aikuisemmaks:)
Tästä aiheesta voinkin laittaa ekan kuvani. Kuvassa esittäytyy lahjani..
1105599.jpg

Ja mitäs se sitte esittää..usvalaitetta..tai ei itse laitetta näy..se on tuol usvan seas. Olen himoinnut tollasta laitetta jo aiks monta vuotta ja nyt sen päätin sitte oikeen tilata kun ei tääl tollasii myyä missään liikkees.Siis on se mun lahja siin mieles et kinusin siihen muilta rahaa vaik ite hankinkin:) Vähän on kyl hankala..kun se oli tuos astias niin oli koko keittiön pöytä märkä kun usva karkailee ja levittäytyy huoneeseen ja sit tuo vähän roiskuttaa liikaa vettä. Tällä hetkellä se on sitte pienes akvaarios..saa siel tupruta rauhas.
Sain eilen sitte kaikki rekvisiitat ja koristeet paikalle lauantaina alkaviin juhliini. Niin mikä olikaan teema..No havaiji tietenkin..rakastan joulua mut joskus pitää käyttää vähän hullua(todellakin) mielikuvitusta ja irrottautua samoista rutiineista. Eipä kyllä tullut kalliiks saada sademetsän tuntuu huoneeseen kun olin kerännyt kesällä järviruokoja ja sit välähti kun daalioilta katkasin kuivia varsia et ehkä nämäkin kannattais jemmata..juu kannatti..tuli komeen näkösii asetelmii..vielä pitäis saada hiekka-asetelma..mut unohin ulos sen ja jääshän se oli et nostin sisälle sulaa..löyty inhottavan paljon lukkeja säkin takaa..luulis et ne olis jo jäätynyt mut ei...palmuu mul ei ole mut anopinkieli ja iso tyräkki saa olla sen sijaisena:)Kyl kaverit varmaan pitää mua ihan tärähteneenä kun näkevät:)

Jospa vaihtais aihetta..rakkaisiin ristipistoihin. Kuvia tulossa ja aikas montakin vielä.
Suuruuden hulluna tilasin muuten ne heaven and earth mallit..ensin meinasin jättää ne elementtitaulut pois mut en vaan pystynyt..kun katoin sitä ilmaa niin se veti minua niin puoleensa kuin myös se tuli, maa ja vesi:) Nyt näyttää olevan tullut lohikäärmeaiheinen joulutaulu..aivan ihana..mut nyt pitää pittää ittensä kuris. Ei edes kerkeis täks jouluks..eikä varmaan mun 100 vuotis synttäreillekään:)

Alotetaan tälläsen kuval. Piparkakkutalohan se siin ja puolet piparkakkuakasta. Tulee joulukortteihin.
1105664.jpg

Ja tästä tulee lahjapakettii lahjapakettiin..tiedä viel miks jouluks tätä vauhtia..On ihan kiva pistellä tuo vinyylikangas.
1105667.jpg

Nyt esittelen rakkaimpani syntymäpäivälahjani. Sain tuon pikkukuusen isovanhemmiltani kun täytin yksi ja aina se on siit asti ollut juhlissani mukanani. Ei taida olla kuvaa ilman kuustani kun olen kakun kimpus:) Se on hieman ränsistynyt ja kaikki hienot kultaiset köynnökset ja olkikoristeet ovat kadonneet tai menneet rikki mut yht kaunis se on kuitenkin. Ja täs huomasin et se on aika uniikkikappale kun hankin kummitytölleni samanlaista pientä ja söpöä niin ei löytynyt. Ne ovat sitä isompaa ja valosarjakuusta enää nykyään. Tuota kokoo ja näköö ei enää ole.
Samalla näin laajas kuvas tulee esiin uudet tummat hyllyni. Ja niinkuin huomaa et tarkotus on sit laittaa tietenkin noit tauluja niihin nojaa niin ei tarvi seinään naputella ja voi vaihtaa äkkiä. Tosi kätsää. Hiiristä todella tykkään. Ovat äitini tekemät tietenkin. Itse löysin kehykset Tuurista. Ja joulupukkia alotin mut äitini hermostu kun en saanut sitä niin äkkiä valmiiks niin teki sitte valmiiks. (jotenki niin tuttua)

1105671.jpg

Ja sitten äitini uusin hardanger tekele valmiina..kohta menee ikkunaan ilostuttamaan ohikulkioita. Aivan ihana mielestäni. Ei tietenkään kuvas tee oikeutta ja tollasel tummal pohjal viel.Tuo yhteen ikkunaan ja toiseen lumiukot..Jaa..oonkos laittanut niist tänne kuvaa..no voinhan niittenki kuvan laittaa nyt ku innostuin..

1105692.jpg
1105706.jpg

Hm..ei ole oikeen ollut näemmä lunta..kyl tuo talven aikana on otetta eikä kesällä.

Ja jos joku on tänne asti viittinyt ees rullata niin näytämpä mitä alotin ihan urakalla tekee mut tuo lukion koeviikko keskeytti sen..jotain 17 riviä on tuos muistaakseni aivan valmiina.Päätin et teen sen noin et saa rivin kerralla valmiiks vaik kyl teenki alempaaki jos vain pari pistoo pitää..ja niinku näkyy et jätän sitte langan siihen..kumma kyllä ei ole mennyt kuin yhesti solmuun nuo..en oikein kyl ymmärrä miten ne jokku voi tehä et laittaa kaikki langat roikkuu tohon ja pistelee sit vaan vuorostaan..vaik onhan tuos jo aika moinen määrä lankoja.

1105717.jpg

Sit vähän lähempää..onhan siin noit värejä:)
1105719.jpg

Kiitos ja kumarrus jos jaksoit tänne asti. Yritän saada jotain tehtyy nyt kun sain nuo kokeet alta pois. Niistä sen verran et kait ne läpi meni. Päätin et jos tulee 7 niin varmasti uusin vaik eikait sil oikeen ole välii kunhan muuten tähän päähän jotain painuis mieleen.

Päivitystä:
Kyseltiin et mitäs tuost ylläolevasta tulee. Täs olis linkki  Fishbowl Fantasy
Onhan tuos tota tavaraa..katellu ite et tuos rasian pääl olis jostain ihmeen syystä banaaninkuori..mut kun kattelen tarkemmin niin kyyhkyspari siin taitaa ollaki..no paljon järkeenkäyvää ja kauniimpaa :)

Ps. ostin muuten uusimman harry potter dvd:n.Meinasin kyl heti viedä sen takas kun näky eri väristä raitaa tv ruudun oikeas sivus. Mut sit mainitsin siit isälle niin sano et siirräppäs ne kaiuttimet siit ihan tv:n vierestä pois. Noitte hyllyjen takii vähän muutoksii sisustukses. Ja heti autto kun sellasen 20 cm siirsi. Ottaa kuulemma jotain magneettii niist tv:seen.