Ei missään liemes (tai se tais olla sanonta et kaulasta alaspäin...) no kuiteskin minun lohikäärmeeni on siis kaulasta ylöspäin valmis..jopa pistelin heti nuo jälkipistotkin ettei sitten ala lopus niin paljo rassaa ne..

1037605.jpg

Tätä sanoisin ja hieman edistykseksi..syy tähän et olen saanut aikaseks tällästä on et olis mieles et tilais aivan järjettömän iso töisiä malleja..ja koska pelko että ei enää saakaa myöhemmin malleja..ettei vaan katoa välissä niin aattelin tilata kerralla kaikki ihanan näköset..niin niin..ei pitäis käydä selailemas ulkomaalaisia ristipistofoorumeita..niiden ansiosta löydän aina kaikkie ihania malleja.Siis tämäkin alko ihan viattomasta mielenkiinnosta et mikäs se HAED onkaa..jotenki tuttu ennestään..no sehän on tämä firma Heaven and Earth Designs. Jolla lähes 3000 eri mallia..no kuitenkaan en niin pöhkö et kaikkii huolisin..kaikki käytyäni läpi tulin siihen tulokseen et 5 itelle ja yks olis aivan mahtava lahjaksi. Nämä ainaski tahon. Ja tämän sitte myöhemmin bongasin kun niin uusi vielä. Lahjaksi aikomaani empä tietenkään näytä.Tiedä vielä ees toteutuuko se ees.

Kirjauduin tietenkin johonki keskustelufoorumin jäseneks et pääsen tuota HAED:in foorumii seuraa jossa näyttävät pistellyistä tauluista kuvii. Siellä sitten osu silmään et jonku naisen isä..joka on yli 70 .v pistelee..ja ei papalla kauan nokka tuhise..tuokin Earth malli minkä tahon niin oli vieny vain laskelmieni mukaan 7 kuukautta..eli jos ollaan oikeen positiivisia niin miehän kerkeen vielä tehä tuhottoman monta tollasta isotöistä taulua kun senki ikänen jo tehny kaks ja kolmatta alottelee:)