Mun eka koeviikkoni..oli matikan,maantieteen ja biologian kokeet...ja kuin meni?..no sain kyllä vastattuu aika kivasti..ehkä biologian koe voi aiheuttaa jonkinlaista epätoivoo opettajassa kun sitä  tarkistaa...tai sitten huvitteneisuutta. En olekaa käynyt oikeastaa netissä kun pänttäsin päähän kaiken maailman tietoo ja tietenkään ei minkäänlaista edistymistä käsitöitte saralla. No kuvia voin onneks laittaa. Tässä on tämä toinen pieni lohikäärme jonka kyllä sain aika pian ensimmäisen jälkeen mut ei vaan ole tullu kuvattuu ja julkaistuu. Huono kuva kun oli jo lasin takana ja en millään ainakaan nyt viittinyt ottaa sitä poies. En kyllä myönnä että tuollainen olisin aamulla. Ihan hyvällä tuulella nousen ylös aamusin yleensä.

967423.jpg

Tässä toinen kuva..ja mitäkö tästä tulee?No aivan selvästi lammastaulu..ja koska olen mikä olen niin tahon alunperin valkosista lampaista noin nätin pastellin värisii. En kyllä ite pistele..äidin hommia. Mallista ei muuten hajuakaan. Josku netistä löytänyt kauan sitte ja tulostellu huvin vuoks.
967427.jpg

Itse hieman eilen illalla pistelin sitä mun lumiukkoo kun alko evoluutiot,luonnonvalinnat,eliökunnat pikkusen tökkii :) Niin kyllä sitten tökkäs kyllä jossain paikas kokeessakin.

Eipä tällä kertaa muuta..jos vaikka alkais selaa ristipistoblogit jotka ovat jääneet kattelematta täs pänttäyksen takii.

Oikein ratkiriemukasta syksyn jatkoo kaikille Telluksen monimuotoisuuteen kuuluville:)