Juu ei kuiteskaa miehistä kyse vaan ihan käsityötilauksista. Poistin aiemmasta kirjoituksesta mallikyselyn kun sain tietää et tulos on sittenkin:). En mie muute olis tilannu ehkä... mutkun kaveri tahto lisää noita 3d-arkkeja niin sitte siin ihan hyvää hyvyyttäni kun tilasin niin samalla kait sitä vähän itelle kans voi jotain ihan pientä tilata tietenkin:). Ihme kyllä ei yhtään mallia..vain muutama kangas ja 3D- ja tarra-arkki kukkakeijuista:)

Nyt sitten olenkin vaihtunut suunnitelmaa niistä kukkakeijuista. En teekään yhtä isoo seinätaulua vaan ehkä pari tai enemmän sellaisia pitkiä, kapeita seinävaatteita..sanotaankohan niit kellonvetimiks vai miks lienee. Ja koska sopivaa kangasta saa paloina vaan..tai ehkä metritavaranakin mut en viitsi enää kiusata ihmisiä minun erikoispyynnöilläni  niin päässäni on hieman  sumea mutta jonkinlainen hahmotelma miten  yhdistän palat..tai en siis yhdistä kokonaan kiinni koska se  tulee rumannäköiseksi mutta kehittelen siihen väliin jonkinlaisen yhdistävän palan  jonka voi liittää ketjuilla tai nauhoilla kiinni..siis ompa niin selvä kuin pläkki tämä selitykseni..no sittempä näette kun joskus hamassa tulevaisuudessa saan joitain töitä valmiiksi että voin aloittaa uutta..tai no eipä se kyllä ennenkään ole keskeneräiset työt estäneet minua uuden työn aloittamista:)

En ole paljon pistellyt..vain tämän pienen lohikäärmeen, josta sitte pitäisi tehdä jotenkin mp3-soittimelle säilytyspussi.

1021184.jpg

Nyt vain sitten rakkaitten lukiokirjojen pariin..sanakokeet tulossa..mites se olikaan en hund,hunden,hundar,hundarna..bo,bor,bodde,bott..ja että ei liian helpoks menis niin sitte kans englannin samalla...ja eilen illalla/yöllä kirjoitin äidinkieleen kirjoitelman...buhaa..on siina opettajalla kestämistä kun palautan :)