Tuli eilen illalla hinku tehä jokin pieni ristipistotyö ja löysinkin jo valmiiks tulostetut kolme pientä lohikäärmemallia(yllätys yllätys:) ) Ne ovat Dragon Dreams sivuilta jos muita kiinostaa kans saada ne. Ja tämä että ensimmäinen on jo nyt valmis on aika ihme..tosi ihme oikeastaa tuntien itseni..ostin jopa kolme tollasta vihreää kehystä  et varmasti leikkaan sitte sopivan kokosen kankaan ja ettei tarvi alkaa ettii mahottoman kokosii kehyksii niinku yleensä käy jos ei katso kehystä valmiiks ensin. ehkä laitan vielä tuohon sen paspartuun:)

925762.jpg

Nyt vain sitten toista tekee...

Ja nyt kun sen muistin niin laitan sen tähän näin. Valtavan paljon kiitoksia kaikille jotka ovat kommentoineet tänne näin. On pitänyt kyllä kiittää aikasemmin etten vaikuta epäkohteliaalta moukalta mutta en vain jostain syystä koskaan muista kun kirjoittelen tohkeissani aikaansaannoksistani:(..Ja vaihoin tekstin värii kun sanottii ettei siit punasesta saanu helposti selvää..jospa tästä näin sais..
 
Ainiin..lisäyksenä etten ole viel laittanut kehyksiin tauluu..siks vähän vinolta näyttää..laitoin vain nuo kehykset tuoho päälle kuvauksen ajaks..
Toine näyttää jo aika hyvältä..vähän metallilankaa ja tulenlieskat ja jälkipistot niin se on sit siinä...