No tässähän nämä.Pääsivät aika pian seinälle. Tarvivat kyllä ison seinäpinnan.Mutta hyvältä näyttää. Siis luonnossa. Kuvassahan mikään työ ei pääse oikeuksiinsa. Kivaa raitatapettii vai mitä. Ei ole kyl mun valitsema.

630009.jpg

Ainiin. ISOVELJELLE terkkuja :)
Valitti jo etten ole päivitelly blogiini.Justhan mie mielestäni sen tein. Ei nyt joka päivä voi päivitellä kun pitäis olla jotain näytettävää. No nämä enkelit nyt esittelin kun jotain piti keksii.

Sain kyllä kivoja uutisii Kirjokkaasta. Kohta tulee sen sivuille mun toivoma mallikirjanen josta on aivan pakko tehä se yks malli. Juuri siihen ihanaan kimaltelevaan jääpersikka kankaaseen. Ja tietenki piti löytää lisäksi aivan ihana malli kun erehyin selailee netissä kuvia. Sitäkin kuulemma saa Kirjokkaan kautta. Ja yllätys yllätys..nämä mallit on lohikäärmeistä. Ja noitte mallien lisäks viel aattelin tilata Kirjokkaan sivuilta löytämäni 4 vuodenaika lohikäärmettä kun nyt on seinällä enkelivuodenaikataulut ja kuningatarvuodenajat niin pitäähän lohikäärmeistäkin olla vuodenaikataulut.