No niin. Jussit oli ja meni. Pitkästä aikaa mökillä..pienen punkkikammoni :) takia en ole oikeen sinne hinkunut mut nyt kun olin niin ei siel punkin punkkii löytynyt ja hyvä niin. Sain mie talviturkinki heitettyy poies...kieltämättä aika myöhään. Koivujakaa ei saatu oven pieleen vaikka joku ystävällinen ihminen oli niitäkin kaatanut valmiiks(varmaan jokin linjanputsausoperaatio) Mutta syötyy  ja juotuu tuli ja hyvi..täs hyvällä syyllä saa tehä ruumiillista työtä ahkerasti et saa ne pari kiloo poies jotka ilmesty vkl:n aikana.

Mut sitten asiaan eikä mitään turhia löpinöitä. Elikkäs sain tehtyä UFO-listani ja se muodostu tälläseks.

1. stretch-lohikäärme X
2. oranssi hardangerliina X
3. velho X
4. vihreä hardangerliina /
5. kanavatyö
6. kirjontaliina
7. lumiukko

Eli niinkuin näkyy X rasti meinaa sitä et olen pistellyt kyseistä työtä 2 h. Ja tarkkasilmäiset huomaavat että 4. työssä on vain kenoviiva. Siihen se sitte tökkäs ja kunnolla sitte tökkäski. Huomasin vaan että olin tehny tuos aikasemmin virheen joka näkyy tässä.

693651.jpg

Eli pistänyt vinoon tuon aiemman kierroksen ja jatkanut sitten tyytyväisenä vaan pistelee niin...koko tuo ulkokierros pitää purkaa

693664.jpg

Se vaan on mysteeri että miten ihmeessä tuo ulkokierros on sitte osunut aiempaan pisteltyyn osaan kun liina näyttää tältä kokonaisuudessaan.

693711.jpg
Löysin kyllä toisenki virheen..olin tehny kuus pistoo kun vain pitäis tehä 5..ehkä se on jotenki ihmeesti sitten korjannut tuon ekan virheen..tiedäppä tuota. Itse en ole tosiaankaan tehnyt noita solmureikiä tuohon kun ei ne olleet yhtään kivoja tehä niin suosiolla jätin ne muiden tehtäväks. Sikshän mie nyt siihen oranssiliinaan en teekään mitää reikiä kun vahingosta viisastuu :) (juu ja tiedän et ruttunen on mut saa olla en jaksa lähtee silittelee tuota kun ryttääntyy pian mun käsissä uuestaa vaa)

No mökille otin kyllä tuon liinan mukaan mut en tehny yhtään siihen vaan annoin sen purettavaksi. Ompelen itse kyllä takasin nuo mut purkaa en vaan millään viittis. Onneksi otin velhonkin mukaan niin nyt se on mielestäni todella edennyt mukavasti.

Tällänen tais olla viimeks kun pääsi linssin eteen ja nyt sitten...

620490.jpg

Tälläinen.

693735.jpg

Niin ja tälläisen vekottimen vanhempani löysivät kirpparilta ja mielessä naureskelin et taian olla aika hurahtanut kun heti mietin että tuohonhan menis varmaan kivasti lankavyyhtejä :). Netistä just luin et olet ja aika hurahtanut ristipistoihin kun maksat 300 dollarii vanhasta antiikkisesta lipastosta koska siihen menisi niin kivasti lankavyyhtejä..no ei tuo nyt 300 € maksanu vaan ihan kympin.

Kiinni.

693795.jpg

Ja sitten auki vedettyny..vaatii hieman korjailuu kyllä.

693805.jpg

Niin ja sitte vielä ilo uutinen..minulle ainakin..just laittelin tilaukseen ihania malleja..ykshän malli tulee sitten tähän kankaaseen.
No loppu summa taas ehkä nostattais jollain hiuksia päässä mut kaikki maksaa...ja ainahan voin tosiaan vedota siihen että en käy usein baaris,en tupakoi,en käy roskaruokaa syömäs niin voin sitten hyvin mielin laittaa ne "ylimääräset rahat" näihin ihanuuksiin:)

Siinähän sitä juttuu olikin jo kun en ole pitkään aikaan raapustellut tänne näin mitään.