No olempahan jotain saanut taas valmiiksi.Ilmalohikäärmeeni näyttää tältä valmiina.

620482.jpg

Ja sitten kun tuo piti jättää kesken kun tuleen ei vielä ole tullu lankoja niin jatkoin rakkaan lapseni elikkäs velhon tekoo. Siinä sitte päätin alkaa niin sanotusti huijata.Menee vaan yksin- ja kaksinkertasesti hermot tuon ohuen metallilangan kaa muliinin kans vaik olis vahaaki. No pistelin ensin muliinilla koko pistot ja sitte vain yhteen suuntaan metallilangalla ja menin kyselee tyhmänä eräältä että huomaatko et täs olis jotain häikkää..katteli siin ja ei ainakaa huomannu mitää erikoista..no tyytyväisenä hymyillen paljastin että mitä olin tehny ja jatkoin niin ja jatkan vieläkin. Säästyy hermoni ja lankaakin:)
Nyt on sitte velho saanut paljon koristeita nuttuunsa ja keppiäkin(tai ehkä arvokkaammin sanottunu sauvaa) pääsin tekee sille tueksi. Tuon kallionhan mie pistelinki sillo ku kaverilla olin kyläilemäs. Sai hieman maata jalkojensa alle lisää. Tuo outo sininen varmaan jotain ottaa silmiin tuol takin taitteis(niin minuakin) mut päätin pitkän harkinnan jälkeen tehä kuitenkin sillä.

620490.jpg

Ja koska pitää olla monta rautaa tulessa niin jatkoin taas vähän jäähdyllä ollutta lumiukkoo. Siinä vaan otti päähän tuo hatun koriste kun noin pienes aluees satajayks eri lankaa (ainaski melkee). Ja kauhulla mietin sen pään tekoo kun oikeestaan kokonaan sillä ohuelle metallilangalla muliinin kans mut nythän sekin varmaan sujuu tolla oijotulla tavalla:)
Kaverille ihmettelinki miksen ole hoksannu tuota aiemmin vaan väkersin siin ekassa lumiukossakin tuon langan kaa..Tulin päätelmään että sillo ei mennyt ihan tarpeeksi hermot. Nyt meni tällä kertaa:)

Ja kun oli nätti vkl tääl päinkin niin sain tuon alkuvuojest alottamani pajutyönki valmiiksi. Tai tuohan alko siit et etten ollut heittänyt pääsiäispajunkissoja poies vaan jäi tuonne verannalle ja siit sit sain idean et pujottelempa ne tuohon kananverkkohärdeliin mitkä viime vuonna tein että saa kerätä nättejä kimppuja porraskaiteisiin.Niin no kuva kertokoon enemmän kun mun epämääräiset sepitykset. Kivalta näytti noinkin..

620566.jpg

Mutta nyt näyttää tältä..vain kyllä yksi..vielä ainaki kahteen riittäis keräämäni paju.Jospa sitä vielä nekin sais aikaseks tänä vuonna.

620496.jpg

Kyllä on komeet porraskaiteet nyt. Pitää saaja tunkee noita kukkii sitte minne vaan. Joku miettii et miks ihmees tollaset et eikö niihin portaille olis voinu laittaa jotain astioita johon tunkee kukkia...ööh..joo mutkun ei oikein mahu..oon jo tunkenut kaikkee mahollista niille ja sit niistä pitäis mahtuu kulkeekin:)Suosittelen muuten tätä mehitähtii vaikka näin laitettunu. Pääsee nätit vanhat mukit ja lautaset käyttöön. Tuo valkonen on sitä kallista koristehiekkaa jota on yks säkki kerran raaskittu ostaa.
620608.jpg


Niin sain yhden lahjanki tehtyy. Tiedoksi vanhemmille että ei ole särkyvää...vaikka ei ole kyllä tehty siitä ehotetusta teräksestäkää:)Siit sitte todella myöhemmin kuvaa kun loppu vuojes antelen vasta ja pidetään se vanhemmillekki yllätyksenä(tai kauhistuksena miten sen nyt ottaa sitte)