Ehkä mie olen vähän hullaantunut lohikäärmeisiin. Yhenhän mie tein kummitytölle tyynyksi ja nyt olen saanut valmiiksi ekan elementtilohikäärmeen. Tässähän tämä maalohikäärme komeilee.
567436.jpg
 
Ja vieressä jo mukavasti edennyt vesilohikäärme kun nyt innostuin tekee näitä niin päätin että teenki näistä yhtenäisen isomman taulun jossa nuo kaikki komeilee sulassa sovussa. Tai ei ehkä niin sulassa sovussa kun ensin aattelin et teen näistä pienet taulut jokaisesta niin nythän ne on sitte selät vastaikkain. Ja no minusta tulenki olis pitänyt tulla alhaalle kans mut nyt se saa mennä ilman kanssa taivaalle töllöttää ja henki tulee sitten noitte kaikkien keskelle. No se on ollutta ja mennyttä. Kyllä se näinki hyvää tulee. Jos joku on tehny nämä ja kattelee mun lohikäärmeitä niin huomaa kyllä eron noissa metallilangoissa.Omat sovellukset kun ei olleskaa ollu noita vaadittavia lankoja ja kyllä se noinki menee. Tuleen pitää varmaan tilata yks lanka kun ei voi oikee punasta korvata oikee millään ja haluaisin et olis metallilankana niin en sit laita dmc:tä tilallekkaa.

Vapaa-aikani on mennyt kirjoissa muuten. Ei ollu kirjastos Eragon ekaa niin lainasin ja lukasin sen kakkos osan. Ihan oli hyvin kirjotettu.Ja en kuin pari tekstin rämpsyy hypänny yli...ne laulut vaan ei jotenkaa kiehdo. Aikalailla oli koko ajan jotain toimintaa sellasesta tykkään. Ja hyväks kirjaks tekee ainakin se et luin sen kahes illas. Eli mahdollisimman nopeesti. Ja perään luin ekan osan Kuoleman portti sarjasta.Aikas tunnettu fantasia sarja vaikka mie en ollu ikipäivänä kuullukkaa sellasesta:).Ihan ok oli eka ainakin ja kakkonen odottaa lukemista kans.Kuhan saan Viimeinen temppeliherran luettuu. Sain vihdoin ja viimein sen lainattuu. Kyllä mie olen lukenut tietenki Da vinci koodin en kait muuten olis tietonenkaa tollasest kirjasta:).Ei nyt kuitenkaa ole tehny suurta vaikutusta. No mut aika alus vasta olen et ehkä mieli muuttuu.

Kävin eilen suurella kirpparikierroksella. Kait sitä tuli jotain löydettyy kun kävin otolla nostaa ja kaikki rahat meni:). Mutta sain tietenki paljon enemmän tavaraa mitä kaupoista olisin saanu. Kahesti piti käydä kotosalla tyhjentää lasti ja ei muuta ku uuestaa menoks. Ekalta kirpparilta löysin aivan ihanan palapelin. Silläkin uhalla että siitä puuttui paloja niin ostin sen.Ei viitsinyt laskee siellä niitä paloja ku oli 1500. No kotona laskin ja sain 1499.Toivottavasti on laskuvirhe vaa:(.No vähän olen jo aloitellu sitä et laittelen sit kuvaa myöhemmin. Niin delfiinejä siin on tietenki. Yleensä kokoon vaan palapelit ja sit puran mut tuon kyllä tahtoisin seuraks toisella delfiinitaululle.Et siin mieles harmi jos puuttuu..no pitää katella jos jotenki sais väsättyy korvaavan palan.
No kirppikseltä myös löytyi : sinisii lasiesineitä,vaatteita muovipussillinen( sais varmaan just jonku alennuksesta topin sillä hinnalla)sitte vihreillä tuikkualustoilla varustettu teline joka oli kiva löytö kun etsinyt mun kahelle sinisella tuikkualustalle telinetta(sellasii pyramidin muotosii et teline pitää olla et pysyy pystys),kaunis lasinen ikkunakukka,perheenjäsenelle maasäteilystä kertova kirja(sillä se sormus vaa pyörii mulla ei:( humpuukia tai ei mut kyllä ne ihmeen päänsäryt ja nukkumisvaikeudet on lähtenyt kun kuparikepit pystytetty.

Ja tulipa sitä taas purettuu pitkästi yhden viikon asiat.