Tässä saanu valmiiksi jo kolme lohikäärmettä. Tuon veden sain juuri valmiiksi kun piti ootella et tilaus saapuu. Ja kun sitä oottelin niin sain tehtyy keskelle henkilohikäärmeen. Nyt sitte enää tuli ja ilma. Tuohon tuleenki tilasin langat mut meni jälkitoimitukseen ja huomasin että kaks eri dmc:tä olis pitänyt tuoho hankkii kun punasen värejä ei ollukkaa sopivii. No ehkä seuraavaan tilaukseen tai sitte jos kävis kalliilla ostaa paikallisesta käsityökaupast.Enkeliin kun kävin hakee yhtä värii nii siitä sai muistaakseni pulittaa 1,30 €..et eroo on reilusti. Niin kuvaa tulee tässä.

590959.jpg

Ja sain yllätyksen täs perjantaina kun äitini näytti minulle tälläistä.

590968.jpg

Siinähän oli minun joulukuningatar kehystettynä. Oli ottanu matkalle mukaa ja siellä sitte kehystyttänyt eräällä taiteilijalla joka tekee tollasiakin hommia nykyään. Ei itelle olis tullu mieleen kyllä valkonen mutta ei tee kuulemma siitä niin synkkää jos olis tummat raamit laittanut niinku suunnittelin. Et kyllä kelpaa minulle ja sopii hyvin nyt näitte enkeleitte kanssa.
590986.jpg

Nämä kehykset taas on ihan paikallisesta marketista. Hintaa jotain vajaa 17 € kpl. Tuosta edellisestä sai pulittaa kuulemma muistini mukaa 35 € vaikka ei sekää paha kun kuulemma tääl saa pulittaa ehkä jopa 40 yliki ihan yksinkertasista kehyksistä ja nuo oli jotain ranskalaista mallii :). Suomalaista listaa mut malli vaan Ranskasta.Niin joo tuoshan ei tosiaan ole lasii mut nois enkeleihin pysty laittaa vaikka ensin aattelin että ei ne ees tarvi sitä. Tulee kivat heijastukset noista laseista kun kuvaa:)

Niin tuli taas tilattuu hieman käsityöjuttuja.  Ja pahalta alkaa näyttää kun nyt ei ollu  kaikki pistelyyn liittyvää vaan eksy noita kuviokartonkeja ja 3D juttuja mukaan:)
Aivan ihana kukkakeijumallikirja. Toinen jäi jälkitoimitukseen kuin myös Maria van Scharrenburgin Birthsign Fire ristipistopaketti. Sopii muuten minuun ja kahteen isoveljeen tuo tulielementti vaikka yks syntynyt alku vuodesta,yks keskellä ja mie sitte lopusta ja myös kummityttöön ja hänen veljeensä:)Ollaan aika tulista porukkaa. Niin tuon saa sitte äiti pistellä minulle kun olen marmattanu että kyllä hän muiden muksuille tekee mutta omilleen ei ole pistelly syntymätauluu. No suutarin lapsillahan ei ollu kenkii. Mutta nyt tulee asiaan muutos.Ei minusta ole vieläkää myöhäistä että saan sellaisen seinälleni.

591007.jpg