No hieman on taas tullu pisteltyy lohikäärmeitä. Niinku aattelin tulta en voinutkaa pistellä kun uupu lankoja nii siirryin tuohon ilmaan sitte. Sekin vielä kesken mut siihen on kyllä kaikki langat ei muuta kuin pistoa piston eteen niin valmiiksi tulee.

607614.jpg

Ja kun vkl piti sitte kehitellä jotain tekemistä kun ei oikein mikään kiinostanut.Valinnanvaraa olis ollu pihahommii,pistelyy,tv:n katteluu,tietokonepelin pelaamista,elokuvan katteluu tai ehkäpä lukemaan...mutta ei niin ei..menin sitte jo varmaanki klo.17 nukkuu ja nukuinki pitkään. Aattelin että sunnuntaita en kuitenkaa nuku vaan aloin järjestelee lankoja. Ensin tulostin listan johon merkkasin vapaana olemassa olevat langat ja sitten kehittelin että ehkä saan ne pienempää tilaan jos puolaan ne. Ja ei muuta kuin saksimaan pahvista puolia ja kerimään.(Juu tiedän et sellasii valmiita puolia ja puolauslaite on olemas mut saapahan tuhottuu tota pahvii ja meneehän siinäki aikaa kun se laite ne puolaa.) Paljon ois vielä puolattavaa..Tuoshan on vain ne langat joita ei ole varattu mihinkää työhön...niitä en taida puolata jotka on töissä kiinni...no jos niistä jää niin sitte tietenki.

607626.jpg

Tässähän sitä hommaa...no lähempä maalailee ja jos sais vaikka laatan taas valettuu. Kolmehan niitä on jo mut viimestä pitää korjailla kun tuli liian kuivaa sementtii ettei posliinit jääny oikeen kiinni.