Juu oli tämäkin aikaa sitte valmis muuten ku uupu nuo jälkipistot kukkaa. No tuos tiistaina sain sitte pisteltyy neki kun kaveri tuli tekee omaansa ristipistoo tänne. Nätti tuli. Nyt vaan pitäisi päästä käymää tuol kauempana kaupas kattoo yhtä tai kahta kangasta et tietäis tekiskö niille loput keijut vai sitte ihan tuollaiselle valkosel aidalle.

546494.jpg

Velhokin edisty hieman kun olin viikonlopun kaverin luona ja siin elokuvia kattoes sai pisteltyy mukavasti. Oli ihan katsottava se lohikäärmeleffa Eragon. Kirjaa en ole lukenut ku tääl meiän kirjastos ollu aina varattu ku yrittänyt lainata. Pitäis katella jos nyt sais sen et vois miettii onko elokuvaan saatu oleellinen. No kuvaa en laita velhosta nyt tällä kertaa. Onhan siit jo aika monta kuvaa jo laitettu. Sit kun on taas huomattavasti edistynyt voin ehkä laittaa. Niin pistelin mie muute ekaa kertaa vähän julkisesti. Linkassa. Tiedä sitte mitä aattelivat ne muutamat ihmeiset jotka nyt samaa matkaa tulivat. Hirveesti en saanu pisteltyy kylläkää.

Niin ja sain sitte reissulta kamalan flunssan. Tai ehkä sain sen jo yheltä perheenjäseneltä mut puhkes sit vasta kylässä ollessa tiedä sitten. Sen tiedän itsestä että inhoan heikkoa oloa ja että flunssaan ei auta kuin kamala määrä lämmintä mehuu. No kaverikin onneks keitelly omii nii sai hyvää mehuu litkii et korvista tuli ulos ja kotona sama jatkui. Viikko oikeastaa ollu lämmin mehu kuurilla. Eilen vähän maistelin maitoo mut ei oikeen viel ollu hyvää. Kuume kyl ei noussu.Sitä aina oottelen ja mittailenki mut eipä se vaan yleensä nouse. No hyvä niin ettei vuodepotilaaks joudu koska kuume kun pukkaa niin se vasta tekeekin heikon olon.

Niin joo se ompelutelinekin valmistu. Todella raaka koeversio vaan sitten. Pitää kokeilla et osaako tuol tehä mitää ja millanen käyttää et tekeekö paremman vai polttaako saunan pesässä.
546541.jpg

Tehny tässä pitkästä aikaa taas puutöitä. Sahailin ihan käsikäyttösellä lehtisahalla kuvioo kun yksi perheenjäsen sai katkastuu sähkökäyttösestä vannesahasta ohuemman terän:(.Mut ihan kivastihan tuolki sai aikaseks.Kunhan vaan oppi tekniikan miten piti  sahata. Käsi vaan tulee kipeeks helposti sellases käenasennos.Ja tänään sitte maalailin. Kuvaa en valitettavasti voi laittaa kun se tulee lahjaks varmaanki ja vasta jouluna juhlat. Mutta pitää aloittaa aikasin jos meinaan keretä saaja jotain valmiiks itseni tuntien:) Mutta voimpa laittaa mitä olen tehny kaverin muksuille synttärilahjoiks. Tälläsen sai poika.

546587.jpg

Ja tälläsen tyttö.
546589.jpg

Ja kumpikin kyllä vain rikki:(.Ja mieku aattelin et puulelut kestää. Kun mitää muovileluja en ainakaa ostele. Joko pehmoelukoita tai sitte puisia. Teräksestä en ala tekee vaikka muksujen isä niin ehottikin.