Lauantaina aloittelin ensimmäistä kukkakeijuani pisteleen. Ihan tuollainen valkoinen aida kankaana. Tarkoitus olisi hankkia komeampi kangas sitten kun hankin lisää näitä keijukaisten malleja. Tämä tälläinen kokeilu vaa. No pelasti ehkä lauantai päivän rippeet kun aloitin tuon.

Lauantai kun oli sellainen "kaikki ketuttaa" päivä.Ei siis mikään napannu. Kaikenlaista ihme kuitenki sain aikaseks. Kylvin uusia siemenii(kahta asteri lajii)Sitten laitoin rönsyliljan pistokkaita multaa. Imuroittin huushollin.Sain ison pöyän tyhjennettyy kaikenlaisesta pistely tavarasta ja laitettuu siihen liinan ja väsäämäni höyhenkyhäelmät.Ja levittelin tunnelman luojaksi hyöheniä sitte pöydälleki jotka nyt tietenki leijailee kohta kaikki mis lienee.
Kävin kaupassakin vaik sinne meneminen oli yhtä tuskaa..tuntu vaa et vois ihan minä hyvänsä räjähtää..onneks en törmänny keneen tuttuu. Ja kassastakin pääsi onneks helpol vaik manasin itsekseni et mun tuurilla siinä mun eessä oleva asiakas ostelee jotain jolle ei ole hintaa ja sitten soitellaan ympäri kauppaa et mikä se sitte oikee on. Yhen perheenjäsenen (meiän aprillipilan) synttäritki oli..ei mitää pyöreitä vuosia vaa ihan pienet kakkukahvit vaa.Tai vain voileipäkakkukahvit kun en sitte tehnykkää sitä kaakkuu vaikka lupasin..no jos sais tehtyy pääsiäiseks vaikka. Trullejakaa ei käyny ku ne vasta pimpottelee ens lauantaina tääl päin.Tai jotku jopa potkiskellu ovee.

Kuvaa Zinnia keijusta. Kortti tai pieni taulu ehkä tulee.Pitää katella jos huomenna sais valmiiks.

490300.jpg