Vähän päivitystä tänne pitkästä aikaa. Ei ole mikään kyllä tullu valmiiksi. Ekaksi kuva keijusta. Aattelin jo et tekisin historiaa ja saisin jonkun työn viikossa valmiiksi..mutta ei niin käyny.

504477.jpg

Sitte pistelly sillo tällöin velhoo niin ei paljoa ole edistyny. Hieman sain pisteltyy autossa ihme kyllä kun käytiin shoppailee Keskisellä Tuurissa.

504476.jpg

Niin tuli käytyy Tuuris ja jonku verra kaikenlaista tuli osteltuu mut ei mitään käsitöihi liittyvää. Ei ollu ristipistokangas valikoima minkäänlainen:(                                         

Lista mitä ostin:vihreä lamppu,yksi tunikamainen paita,huivi(tietenkin:)  kesäkassi,vihkoja,2 lajii daalian juurakoita,pampaheinä siemenpussi,yhtä lajii liljan mukuloita,sitte sellanen ihmekasvi otin vaikka en oikein tienny mikä oli kun ei ollu mitää ohjetekstii..kuvas vaa näytti et on ensi kuiva koppuramukula ja kun laittaa vetee niin tulee komee vihree kasvi.No yhdeltä nimeltään tämä on Jerikonruusu.Ja tältä se tosiaan näytti aluks.
504482.jpg

Ja sellasen puolentoista tunnin kuluttuu tälläsen näkönen.

504483.jpg

Ja nyt sitte tällänen 2 päivän jälkeen.

504485.jpg

Kyllä se luonto on vaan ihmeellinen. Tollasesta kuolleesta pallerosta tollane vihreys. Pitää katella jos löytyis jostain täältä päin kaupasta. Ostaisin veljelle ja sen tyttökaverille joille se musta sopisi hyvin kun saa vaan antaa olla veessä jonku aikaa ja sit ku vesi loppuu niin menee takasin kuivaks palleroks ja sit kun taas viittii(muistaa) antaa vettä niin taas pukkaa komeeks vihreeks puskaks:)

No kasveista vielä ristipistoiluun. Alottelin eilen yöllä taas uuden työn. Kauan aikaa pitänyt alotella noita Dragon Dreamsin elementti ilmaismalleja.Tämä tässä on maa lohikäärme. Kreinikki on sitte ihan eri mitä piti olla mut kyl tuoki toho musta passaa.
504479.jpg

Meinas ihan unohtuu.Kävinhän mie siin ihanas kivikaupassa myös. Taas karttui kivikokoelmani yhdellä kivellä.Kiva vaan että en muista yhtään sen nimee. Kyllähän mie siel kaupas aattelin et pitäis kirjottaa ylös mut sit sitä kans aattelee et kyllä sitä nyt tollasen muistaa. No sitten ostin myös helmet kun olivat tarjouksessa. Näyttäis olevan samaa kivee mitä minulla on jo..sitraatti muistini mukaan. Ihanan keltaset ja vähän valkosta siel tääl laikkuina. Parempi kauppahan nuo tollaset oikeat kivihelmet on kun kaupois muovihelmikorujen hinta on samaa luokkaa.