Päivä alko turhalla kaupas käynnil..mainos lupas orkideoja halavalla mut eipä ollukaa..ehkä ne eivät olleet vielä tulleet.Pitää kävästä sit ens viikol josko sillo olis tullu.
Sitte teinki sarvia..siitä otsikkoni kun kohottelen taikinan mikrossa.Onkohan muitte tapana? Sitte kyllä kun pullat ja sarvet on leivottu niin peittelen ne leivinliinal etten tunge niitäki mikroo:) Nyt onki sitte pakastimes rahkapullia ja sarvia..riittää vähäks aikaa.
Ei ole kyllä minun tapana näin leivoskelle.Yleensä muut alkaa kysellä huolestuneen sävysenä kun kerron et leivoin..Oletkohan sinä nyt sairas tai jotain tollasta.. et kuvaa aika hyvin et se on aika harvinaista minulta :)

Hieman olen kyllä saanut pisteltyyki. Tässä ekaks kuva luistelijakissasta..siit tulee sit joulukuusenkoriste kuhan saan haettuu sellasta kakspuolista liimanauhaa..kuulemma sellasta pitäis olla.Olin kyllä alottanut tuon aikasemmi, Ei puuttunut kuin kuono,korvalappujen panta,korvat,takkiin ranskalaiset solmut ja sitte jälkipistot.Aattelin et tekis vielä muutki kissat..viisköhän niit viel oli.

455567.jpg

Ja tässä taas yks haikarakortti...tulee synttärikortiks kaverin pojalle.Kylläkin vasta heinäkuun lopus mut pitää aloittaa ajois :)

455579.jpg