Eli tiedossa todella karmaisevaa haparointia kun ei ole hajuakaan mitä pitäis tehä ja miten. Mut kyllä se tästä. Saas nähä mihin tämäkin teksti oikein menee ja kuin kamalalta näyttää kun fontin värin vaihoin vihreeksi. Ja mitään pilkunviilauksia en sitten paljon harrasta tekstini oikeinkirjoituksen puoleen.Että sillä varauksella sitten saa ottaa kirjoitukseni.
Jahas heti olin oikeessa..vihree näyttää karmasevalta tuolla pinkilla taustalla ja kait sen kyllä järkikin melkein sanoi. Eli värin vaihto edessä heti. Musta olis kait turvallinen mutta en halua siihen sortua samalla tapaa kuin pukeutumisessani...mustaa ja valkosta...mut ei enää..Mutta hei..tämä lilahan sopii kivasti. Jos nyt aluks tätä käytän. Kuvaakin olis kiva sitte laittaa..todella hyvät ohjeet näytti olevan että ehkä sitä meikäläininki osaa.

Niin isoin syyni miksi nyt tällästä aloin kyhää kun minun kuvagalleriani jossa minun kauniita ristipistojani esittelen ei tunne sellaisia kirjaimia kuin Ä tai Ö...eli jos jotain sellaista kuin ystävälle yrittää kirjoittaa nii siitähän tulee tälläistä yst#v#lleni...hetkinen..menin ja kirjoitin galleriaani ja nyt se laittoikin sen ihan oikein..mikä ihme nyt oikee on..monesti tehny noin kuin ylle laitoin..olipa taas kiva.No jatkan kuitenki  tätä kirjoittelua. Saa täällä ehkä tuotettuu paremmi tekstii ku tollases.


Hiphei..tämähän alkaa sujua..no kieltämättä tarvittii viisampaa kaveria joka neuvoi miten sen kuvan sitte oikeesti saa tuoho sivulle näkyvii. Ei ohjeis vika täs pääs vaan varmaanki.

Mut kutsuu nukkumatti..huomenna sitte aloittelen tojen teolla hommii tän suhtee :)