Jaha alkopa hyvin taas tämä.Olin jo kirjoittanu pitkän rämpsyn niin sitte päätin jotenki poistaa koko tekstin.Ja tollona en ollu tallentanut välillä.No ny uusiks joka viiden sekunnin välein tapahtuvien tallennuksien kera.

Yö meni tehden hardangerliinaani. Tiedän että se on tarkotettu nukkumiseen mutta saan josku tälläsii innostuspuuskii niin ne on käytettävä hyväksi. Niiden avulla saanu jotain valmiiksi ja lähestyvän deadlinen jos aikonut antaa lahjaksi. No tämä liina tulee ihan omaksi soikeelle sohvapöydälleni. Mallissa on vain tuo kuvio valmista muun kehittelen sen täs työn edetessä:)

Tässä tämä mistä alotin keskiyöllä. Kuuntelin samalla euroviisuradioo tauon jälkee.Tulee kivaa musiikkia. Tiedä sitte saako tähä laittaa linkkii ku nykyään pitää olla tarkkana mitä saa laittaa sivuillee. No laitampa kuitenki www.escradio.com
Heh sattuipas..just tuli kännykkää viestii eräältä operaattorilta että olis mahollisuus päästä harjoittelee euroviisuihin.Ei kiitos. Seuraan vaan telkasta ja kuuntelen vanhoja kappaleita radiosta. Siihen se rajottuu...niin se kuva piti laittaa  kans.
 
447231.jpg

ja tässä on tulos. Meni sellanen viis tuntii mut en kyllä koko ajan ahkeroinut vaan selailin muitte blogeja. Etsin hyviä ristopistoblogeja mut ei vielä tärpänny mut näitä onkin aika kasalailla et eiköhän niitä viel löydy.

447233.jpg

Teen sitte myöhemmi sivun joka on pyhitetty äitini ja minun hardangertöille.