Ihan yllätin itseni ja tartuin pitkästä aikaa tähän lohikäärme ja linna tauluuni. Tuli jonkinlainen pistelyinto kunnolla päälle. No pari päivää pistelin..eilen en kerennyt kun piti kaupungilla hypätä vaik ei siellä enää kovin kaupatkaa ollu auki.  Viimeksi näytti tältä..

Ja nyt tältä..Teen heti kun mahdollista nuo jälkipistot etteivät jää ressaa lopuksi sitten.

Jatkoin myös kauan sitten aloittamaani Haed mallia Water. Viimeksi näytti tältä..tai eipä oikeastaan.Empä ole ottanut näemmä kuvaa alkutilanteesta..no melkein sama mut tummaa osaa on toises reunas pistelty enemmän(jota ei ees tässä näy ja tuo kolmion muotoinen alue oli jo pistelty ennenku alotin pistelee.

Minä tätä alotin pistelee..piti tuo rausku ainakin saada valmiiks ja sit tein tuota sinistä vettä..jota riittää kyllä tässä mallissa. Ja sitten pistelin tumman ja vaaleamman välissä olevat reiät tukkoon ja siitä se sitten lähti..huomasin vaan et kuin tykkäsin pistellä reikiä..vaikka oli tuhottamasti sellasta et monella eri värillä tuli vaan yks pisto mut musta se oli vain kivaa. No äiti sitten alko pistellä tuota vaaleampaa sinistä lisää että saisin reikiä pisteltäväksi. Nyt pari päivää äiti on pistellyt tätä kun innostuin ylläolevaa linnataulua pistelee. Tässä voi jo edistyksen jo aika helposti huomata:)Meduusakin ilmestynyt ja delfiinin alkua.

Kun äiti sitten pisteli vuorostaan merenneitoani niin pistelin hieman äitinki pistelyprojekstistä hieman reikiä piiloon vaikka suurimman pistelyn on hoitanut äiti.Alkaa jo kukkaset muodostua kivasti. No laitan tähän vertailuksi ennen kuvaa..

Ja nyt..

Kesä- ja lohikäärmeet odottavat nyt vain että innostun pistelemään niihin ne jälkipistot.Eli voi mennä aikaa ennenku niistä tulee kuvia:)

Kohta puoliin sitä pitäisi taas jonkinlainen muuttokuorma kasata ja suunnata pohjoista kohti eli pitkääkin taukoa päivitykseen voi olla luvassa.